Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Len pre skutočných fanúšikov: Týchto 15 hviezd v malých úlohách nespozná každý!
Zdielať na

Len pre skutočných fanúšikov: Týchto 15 hviezd v malých úlohách nespozná každý!

O niektorých úlohách týchto hercov a herečiek ste určite ani netušili.

1. Jackie Chan 

Jackie bol jedden z mnohých kaskadérov, ktorí hrali nepriateľov Brucea Leeho vo filme Päsť plná hnevu. Počas nakrúcania Bruce udrel Jackieho do hlavy a na konci nakrúcania sa mu išiel ospravedlniť. Jackie sa tváril, že ho hlava bolí oveľa viac, než v skutočnosti, pretože Bruce bol jeho idol a Jackiemu vyhovovalo, že mu venuje pozornosť. Neskôr si ho Bruce vybral ako svojho kaskadéra do filmu Drak prichádza.

brightside.me

2. Catherine Zeta-Jones 

Herečka sa objavila v úlohe Mayi, brušnej tanečnice v seriáli The Young Indiana Jones Chronicles. Táto aj rôzne iné úlohy vytvorili o Catherine obraz krásky a aj to jej prekážalo v prerazení medzi skutočné filmové hviezdy. Našťastie, nebála sa pokúšať šťastie znova a znova a nakoniec si ju všimol samotný Steven Spielberg, ktorý ju odporúčal do filmu Zorro: Tajomná tvár. 

brightside.me

3. Mae Whitman

V tretej sérii seriálu Priatelia sa objavila herečka Mae Whitman, ktorá si zahrala skautku. Tá si kvôli Rossovi zlomila nohu. Teraz je z tejto herečky niekto, kto sa objavil už v mnohých filmoch a na svoju prelomovú rolu ešte stále čaká. 

brightside.me

4. Jeff Goldblum 

Jeff je známy najmä ako doktor Ian Malcolm v Jurskom parku. Málokto si ho však pamätá ako právnika menom Kovacs. Všimli si ho len skutoční fanúšikovia.

brightside.me

5. Billy Zane

Tohto herca si pamätáme najmä ako snúbenca Rose z filmu Titanic. Avšak, po prvý raz sa na plátne objavil v trilógii Návrat do budúcnosti. 

brightside.me

6. Eva Longoria 

Eva v seriáloch začala vo veľkom. Objavila sa v hite Beverly Hills 90210. Bolo to v roku 2000 a o štyri roky neskôr už bola jednou z hlavných postáv v seriáli Zúfalé manželky. 

brightside.me

7. Kathy Bates

Táto herečka sa objavila v jednej z vedľajších úloh v kinohite Titanic. V roku 2001 sa však zahrala maličkú úlohu vo filme Miliónové preteky.

brightside.me

8. Tom Felton

Predtým, ako hral Draca Malfoya sa Tom objavil vo filme Anna a kráľ. Hral syna hlavnej postavy, Anny, ktorú hrala Jodie Foster. 

brightside.me

9. Jack Black 

Komik, herec a muzikant Jack Black hral napríklad aj v romantickom filme Prázdniny, no jedna z menších úloh na začiatku jeho kariéry bola v tretej sérii seriálu Akty - X.

brightside.me

10. Sam Neill

Jedna z menších úloh vo filme Thor: Ragnarok patrila aj Samovi Neillovi. Ten hral falošného boha Odina. V rozhovoroch prezradil, že sa na skutočného Odina podobal natoľko, že vo filme nespoznal sám seba.

brightside.me

11. Natalie Dormer

Je známa najmä zo seriálu Hra o tróny, no zopár fanúšikov si ju všimlo aj v marvelovke o prvom Avengerovi - Kapitán Amerika. 

brightside.me

12. Christoph Waltz

Napriek tomu, akým je skvelým hercom, trvalo mu to celkom dlho, kým sa preslávil. Herec mal vyše 50 rokov, keď mu Quentin Tarantino ponúkol úlohu v Nehanebných bastardoch, ktorá mu priniesla Oscara a Zlatý glóbus. Verili by ste, že sa v roku 1996 objavil v seriáli Komisár Rex? 

brightside.me

13. Dolly Parton

Vo filme Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná naháňa postava, ktorú hrala Sandra Bullock, zloducha, ktorý sa prezliekol za Dolly Parton. Avšak keď ho Sandra konečne dobehne, zistí, že na zem zložila skutočnú Dolly Parton. 

brightside.me

14. Eddie Murphy 

V snímke Zamilovaný profesor sa medzi mnohými hviezdami objavil aj komik a herec Eddie Murphy. No spoznať ho mohli len naozaj pozorní fanúšikovia. 

brightside.me

15. James Franco 

Vo filme Spring Breakers hrá James naozaj zvláštnu postavu. Niektorí diváci neverili, že ide naozaj o tohto herca. 

brightside.me

Najčítanejšie