Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V týchto prípadoch tvorcovia netrafili fanúšikom do chuti: Ktorých hercov nechceli vo filmoch vidieť?
Zdielať na

V týchto prípadoch tvorcovia netrafili fanúšikom do chuti: Ktorých hercov nechceli vo filmoch vidieť?

Zdroj: brightside.me

Súhlasíte s týmito tvrdeniami?

Čierna vdova 

Táto postava už navždy bude patriť Scarlett Johansson, avšak zo začiatku si za tento výber tvorcovia vypočuli svoje. Ľudia navrhovali Hilary Swank, Umu Thurman či Emily Blunt, ktorej postava bola aj pôvodne ponúknutá. Naštastie Scarlett dokázala všetkých presvedčiť, že bola správnou voľbou. 

ftw.usatoday.com

Jay Gatsby 

Niektorí kritici veria, že napriek tomu, že je Leonardo DiCaprio talentovaným hercom, v tejto úlohe sklamal. Mal byť okúzľujúcim hercom s trochou nebezpečenstva, no zdá sa, že neokúzlil každého. Zdalo sa im, že Gatsbyho zobrazoval ako karikatúru. 

rollingstone.com

Balian z Ibelinu 

Fanúšikovia milovali Orlanda Blooma ako Willa Turnera, a preto bolo pre nich náročné si priznať, že táto úloha z filmu Kráľovstvo nebeské mu úplne nesadla. Údajne na ňu nemal dostatok charizmy. 

Belle 

Krásna a zviera je klasikou od Disneyho, ktorá si získala rôzne recenzie. Niektorým sa nezdal modernejší scenár, iní zasa nemali radi výkon Emmy Watson. Zdalo sa im, že Emma nehrá Belle, ale dáva do tejto postavy až príliš samej seba. Divákom chýbala empatia, smútok a trpezlivosť, ktoré boli hlavné cnosti krásnej Belle. 

digitalspy.com

Éowyn 

Fanúšikom sa zdalo, že táto postava bola vo filme úplne iná, než v popise od J.R.R. Tolkiena. Dokonca ju jeden fanúšik prirovnal k "emocionálnej, smejúcej sa Barbie zo Stredozeme". Nevieme ako vy, ale podľa nás to tento fanúšik trochu prehnal. 

google.com

Achilles 

Trója je jednoznačne úspešným filmom, no tvorcovia boli skritizovaní za niektoré scény, ktorým chýbala dramatičnosť. Najviac si to zlízol asi Brad Pitt, ktorý bol skritizovaný za svoj herecký výkon.

pinterest.com

Jane Foster 

Po druhej časti Thora sa Natalie Portman už nikdy neobjavila vo filme od Marvelu. Mohla za to kritika od divákov, ktorí tvrdili, že jej herecký výkon bol nudný a bez emócií. Ako už dobre vieme, Natalie sa vráti k ďalšej časti.

disney.fandom.com

Najčítanejšie