Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Povedali by ste, že tajnou zbraňou Jamesa Bonda je príčesok? Títo herci ho nosili!
Zdielať na

Povedali by ste, že tajnou zbraňou Jamesa Bonda je príčesok? Títo herci ho nosili!

Zdroj: cnn.com

Sean Connery mal nepopierateľný šarm. Mal svaly, nemal však vlasy.

To, že Sean Connery nosil ako James Bond príčesok, nie je na prvý pohľad viditeľné, čo bol aj úmysel. Bez problémov splynul s jeho prirodzenými vlasmi. Prečo ho však musel nosiť? Pretože mal plešinu.

Sean Connery

Sean Connery

IMDb

​Väčšina z nás pravdepodobne pozná niekoho alebo aspoň videla niekoho s "prehadzovačkou".  Každému, okrem nositeľa, je zvyčajne zrejmé, že to vyzerá naozaj zle. James Bond je však taký elegantný a upravený muž, že by si to dámy pri ňom možno ani neuvedomili alebo by im to bolo jedno.

Sean Connery začal plešatieť veľmi skoro. Mal to v génoch a bohužiaľ sa s tým nedalo nič robiť.   Našťastie to však nezasiahlo jeho hereckú kariéru. Jeho postoj bol, že príčesok splní svoj účel. Aj napriek imidžu playboya, Connery sa nikdy nehanbil za fakt, že začal tak skoro prichádzať o vlasy a práve naopak. Na verejnosti sa hrdo ukazoval s plešinou. 

Sean Connery

Sean Connery

IMDb

​Veľa ľudí by súhlasilo, že neexistuje žiadna iná fiktívna postava v dejinách popkultúry, ktorá je úspešnejšia a rozpoznateľnejšia ako James Bond. Je charizmatický, záhadný a sexy. Je to lámač ženských sŕdc, no muži ho milujú tiež. Muži chceli byť ním a ženy s ním! :-)

Sean Connery si zahral Jamesa Bonda po prvý raz vo filme Dr. No v roku 1962. Ten mu nielenže zabezpečil ďalšie snímky o agentovi 007, no vďaka tomu si Connery vytvoril aj meno vo filmovom priemysle a odštartoval najdlhšiu filmovú sériu v dejinách. Connery si zahral v týchto bondovkách:  From Russia with Love (1963), Goldfinger (1964), Thunderball (1965), You Only Live Twice (1967), Diamonds Are Forever (1971) a v neoficiálnej bondovke z roku 1983 - Never Say Never Again. Sean Connery napokon nosil príčesok v každom tomto filme, nebol však zďaleka jediným hercom, ktorý niečo také nosil. Z predstaviteľov Jamesa Bonda k nim patrili aj Roger Moore a Pierce Brosnan.  

Facebook

Facebook

Najčítanejšie