Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na čo môžete zájsť do kina? Vybrali sme pre vás tri novinky a všetky sa oplatí vidieť!
Zdielať na

Na čo môžete zájsť do kina? Vybrali sme pre vás tri novinky a všetky sa oplatí vidieť!

Akčná kultovka RÝCHLO A ZBESILO 8, rodinná komédia ŠPUNTI NA VODE a citlivá dráma CHATRČ! Chcete vedieť, ako fanúšikovia Rýchlo a zbesilo pomáhajú tvoriť túto sériu? Čím pripomínajú Špunti na vode komédiu storočia, S tebou mě baví svět? Vďaka čomu vám snímka Chatrč pomôže nájsť cestu životom? Odpovede nájdete v relácii o kinopremiérach.

Charlize Theron

Charlize Theron

cinemart.sk

Rýchlo a zbesilo 8

​Tešiť sa môžu najmä fanúšikovia série Rýchlo a zbesilo a herca Vina Diesela. Sedmička bola skvelá, no osmička je ešte lepšia a to aj vďaka novému zloduchovi v ženskom vydaní, ktorého stelesnila krásna Charlize Theron. Tak toto by ste si určite nemali nechať ujsť!

špunti na vode

Špunti na vode

Magic Box Slovakia

Špunti na vode

​Keď sa traja oteckovia vyberú so siedmimi deťmi na splav, môže to dopadnúť všelijako, určite však nebude núdza o vtipné situácie. To si môžete byť istí. Film pre veľkých aj malých divákov pohladí dušu a zaručene sa aj dobre zabavíte. Čakajú na vás ľahké dialógy zo života v podaní skvelých českých hercov ako Anna Polívková, Jiří Langmajer, Tatiana Vilhelmová či Pavel Liška. Sekundovať im budú talentovaní detskí herci.

Chatrč

Chatrč

Forum film

​Chatrč

Chatrč je dojímavý film nakrútený podľa bestselleru Williama P. Younga. Je to príbeh muža, ktorý príde o dieťa a nedokáže sa s tým vyrovnať. Ako sa dá s takouto stratou žiť ďalej?  Dá mu stretnutie s Bohom odpoveď na otázky, ktoré zožierajú jeho dušu? V hlavných úlohách uvidíte Oliviu Spencer a Sama Worthingtona. Film sa stal v USA trhákom.

Súvisiace články

Najčítanejšie