Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krásna Charlize nabonzovala, prečo jej prekážalo bozkávať Vina Diesela.
Zdielať na

Krásna Charlize nabonzovala, prečo jej prekážalo bozkávať Vina Diesela.

Zdroj: Profimedia

Počas talkšou u Ellen DeGeneres sa oscarová herečka zdôverila aj s tým, že sa jej nedarí nájsť chlapa. A čo všetko už musela podstúpiť, aby sa to zmenilo.

Patrí k najúspešnejším a najkrajším herečkám Hollywoodu. Jej tvár a telo zdobia mnohé titulky magazínov a snívajú o nej davy mužov. Ale Charlize má na nich tak trochu smolu. Takmer desať rokov tvorila stabilný pár s írskym hercom Stuartom Townsendom. Ich láske však, namiesto svadobných zvonov, odzvonilo. 41-ročná kráska si po rozchode adoptovala chlapčeka Jacksona a v roku 2015 do rodiny pribudla dcérka August. Oscarová herečka, ktorá tvorila pár aj s búrlivákom Seanom Pennom, je šťastná slobodná mama. No kamarátke Ellen sa  tento týždeň pred kamerami priznala, že byť zadaná by bolo tiež fajn.

Profimedia

Lenže ako a kde pána Pravého nájsť? „ Chelsea (Handler) mi v januári ukázala appku, na ktorej randia celebrity. Chlapi sú tam v rôznych polohách, polonahí a tak. Bola som v miernom šoku. Na tej zoznamke ti chlapi začnú vypisovať veci typu ,Hey, sexi!' Je to divné. Ja som v tomto nejaká staromódna. Potrebujem, aby ma kamoška klasicky s niekým zoznámila! Nemám chuť čítať povrchné nezmysly od chlapov, ktorých nepoznám.”

Takí sme boli...so Stuartom.

Takí sme boli...so Stuartom.

Profimedia

Charlize sa vyjadrila aj na tému TOHO bozku v Rýchlo a zbesilo 8. „ Ja nechápem, prečo sa Vin o tom všade zmieňuje! Vraj som si s ním ten bozk užila. Blbosť! Veď je zjavné, že to Cipher núti Dominica k bozku. On sa iba nebráni, lebo je zmanipulovaný. Vin sa pritom vôbec nehýbal. Ten bozk pôsobí na kamere tak, akoby som atakovala jeho tvár. Ja si v reálnom živote potrpím u chlapov na väčšiu proaktivitu,” dodala so smiechom predstaviteľka zákernej hackerky Cipher.
Takmer dokonalá rodinka...ani so Seanom to nevyšlo.

Takmer dokonalá rodinka...ani so Seanom Pennom to nevyšlo.

Profimedia

Charlize sa popri starostlivosti o dve deti aktívne venuje nakrúcaniu. Okrem aktuálnej akčnej pecky Rýchlo a zbesilo 8 ju v júli uvidíme v kinách v úlohe tajnej agentky Lorraine vo filme Atomic Blonde. Jej postava je supersexi, no smrteľne nebezpečná. Nepriateľov vo filme neľútostne mláti lodičkami. To  hádam neodradí záujemcov o rande s ňou;)

Trailer Atomic Blonde:

Súvisiace články

Najčítanejšie