Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Charlize Theron uvidíme ako zákernú špiónku vo filme Atomic Blonde! A vonku je už aj nový trailer!
Zdielať na

Charlize Theron uvidíme ako zákernú špiónku vo filme Atomic Blonde! A vonku je už aj nový trailer!

Takto ste Charlize Theron ešte nevideli! Fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšiu silnú a zaujímavú hrdinku - špiónku, ktorá sa počas Studenej vojny snaží získať citlivé dokumenty.

TRAILER

Už toto leto sa môžu filmoví diváci tešiť na nový, napínavý triler Atomic Blonde, v ktorom si hlavnú úlohu zákernej atentátničky a špiónky zahrá Charlize Theron. Pôjde o postavu Lorraine Broughton, ktorá má ako špiónka za úlohu získať v Berlíne na konci Studenej vojny v roku 1989 dôležité a citlivé dokumenty. Film je založený na románe The Coldest City od Anthonyho Johnstona a Sama Harta, ktorého práva kúpila Theron aj so svojou producentskou partnerkou Beth Kono už pred piatimi rokmi. „Ešte som sa s podobnou hrdinkou nestretla,“ vyjadrila sa Theron pre Entertainment Weekly. „Ona sa za nič neospravedlňuje. Je silná a bojachtivá, drzá a bezohľadná.

Theron počas troch mesiacov trénovala denne 4-5 hodín, aby zvládla bojové scény vo filme. Dokonca jej praskli dva zadné zuby pre ich neustále zatínanie. Režisér filmu David Leitch vychválil spoluprácu s Theron a ocenil aj jej skúsenosti s baletom, vďaka ktorým bola perfektne pripravená na nakrúcanie náročných bojových scén.Je darom pre režiséra nájsť herca, ktorý je schopný pracovť celé hodiny, pamätá si choreografiu, venuje sa len svojej postave a podáva skvelý výkon,“ vyjadril sa Leitch, ktorý má za sebou také úspešné projekty ako sú Deadpool 2 alebo John Wick.Je výnimočná.

Vo filme, ktorého premiéra je naplánovaná na 28. júla tohto roku, si po boku Charlize Theron zahrajú James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella a Toby Jones.

Najčítanejšie