Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chris Pratt znova oficiálne zadaný! Slová, ktoré napísal chce počuť každá žena!
Zdielať na

Chris Pratt znova oficiálne zadaný! Slová, ktoré napísal chce počuť každá žena!

Zdroj: etonline.com

Chrisova nová priateľka je spisovateľkou a dcérou známeho herca.

Už dlhšie sa hovorí, že Katherine Scharzenegger je novou priateľkou Chrisa Pratta, ktorý sa len tento rok oficiálne rozviedol s herečkou Annou Faris. Pred pár dňami Katherine oslávila svoje 29. narodineny a Chris sa rozhodol zoficiálniť ich vzťah. Urobil tak na Instagrame, kde jej pogratuloval aj k narodeninám. 

https://www.instagram.com/p/BrWXLv-lfNV/?utm_source=ig_web_copy_link

Šťastné narodeniny, šéfka! Tvoj úsmev rozžiari každú miestnosť. Vážim si náš spoločný čas. Úžasný Boh mi ťa poslal do života. Ďakujem za tvoj smiech, bozky, rozhovory, túry, lásku a starostlivosť.

Chrisa a Katherin zoznámila jej mama–Maria Shiver len v júni a hneď si padli do oka. Ako už podľa priezviska viete usúdiť, jej otcom je slávny herec, kulturista a bývalý guvernér Kalifornie - Arnold Scharzenegger. 

people.com

Chris už predstavil Katherine svojmu šesťročnému synovi Jackovi a všetkých troch ich ľudia videli niekoľkokrát v kostole, inak si svoje súkromie veľmi strážia. "Je to len pár mesiacov, no obaja berú tento vzťah vážne a dúfajú, že bude pokračovať. Katherine je nadšená. Rodina je pre nich oboch veľmi dôležitá, rovnako ako duchovná stránka. Je veľmi, veľmi milá a ide jej to skvele s jeho synom," povedal im blízky zdroj.

 

Najčítanejšie