Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Goldie Hawn a Amy Schumer, ako matka a dcéra, v novej bláznivej komédii Snatched!
Zdielať na
Novinky

Goldie Hawn a Amy Schumer, ako matka a dcéra, v novej bláznivej komédii Snatched!

Vlažný vzťah matky a dcéry dosiahne bod varu po tom, čo ich počas spoločnej dovolenky v Ekvádore unesú zločinci. Podarí sa im uprostred divočiny spojiť sily a uniknúť zabijakom?

Idú dve blondíny na dovolenku...Nie, neprestávajte čítať. Nejdem vás znechutiť hlúpym vtipom o blondínkach. Tie dve dámy, ktoré sa na spoločnú dovolenku odhodlajú, sú totiž naše hlavné hrdinky, matka a dcéra. Konkrétne Goldie Hawn (Cez palubu) a Amy Schumer (Trainwreck).
Amy Schumer sa predstaví v úlohe Emily, impulzívnej, život si úžívajúcej tridsiadničky, ktorá celkom nečakane dostane kopačky. To je síce nepríjemné, no ešte horšie je, že už má zakúpený luxusný dovolenkový pobyt pre dve osoby a aktuálne nikoho s kým by tam išla. Keď po dlhej dobe navštívi svoju nudnú a extrémne úzkostlivú mamu Lindu, rozhodne sa pozvať práve ju. V snahe utužiť vzájomné puto medzi nimi, sa obe dámy vydávajú za relaxom pod ekvádorske slnko. Keď sa Emily, namiesto polihovania pri bazéne rozhodne, že je čas na dobrodružný výlet do džungle, problémy na seba nenechajú dlho čakať. Obe ženy sa stanú obeťami únosu a je iba na nich, či dokážu prekonať vzájomné názorové rozdiely a spojiť sa proti ozbrojeným hrdlorezom uprostred nevyspytateľnej džungle.

TRAILER SNATCHED

Film Snatched bude mať premiéru v USA 12.mája t.j. ku Dňu matiek. Tento dátum skvele ladí so skutočnosťou, že vo filme sa matka a dcéra pokúšajú nájsť si k sebe cestu. Nie však na dramatickú nôtu, ale s riadnou dávkou situačného humoru.
Komička Amy Schumer dostala od 20th Century Fox zelenú po tom, čo jej prvý film Trainwreck zarobil v roku 2015 v kinách 140 miliónov dolárov, (pri rozpočte 35 miliónov pozn. redakcie). Schumer sa s Goldie Hawn stretla pred dvoma rokmi v lietadle a povedala jej, že by s ňou rada urobila film. "Musela si myslieť, že som úplné psycho, keď som jej povedala, že dávam dokopy scenár a že práve ju chcem vo filme," spomína si Amy. Scenár zrejme Goldie skutočne oslovil, pretože táto talentovaná herečka odmietala filmové ponuky od roku 2002. Vtedy sa pred kamerou, vo filme Rockerky, objavila naposledy.

Filmu prajeme úspech a dátum slovenskej premiéry vám určite oznámime :-)

Zdielať na

Najčítanejšie