Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Objavil sa v Česku nástupca Tomáša Holého?
Zdielať na

Objavil sa v Česku nástupca Tomáša Holého?

V novej rodinnej komédii Špunti na vode, ktorá prichádza do našich kín, si zahrali aj detské herecké talenty. Ako nám však povedal režisér filmu, Jiří Chlumský, hviezda formátu Tomáša Holého sa len tak ľahko nenájde. Mohli by sa mu však priblížiť .

Tomáš Holý bol detskou hereckou hviezdou. Preslávil sa najmä v 80tych rokov v niekoľkých filmoch. Pamätáme si ho najmä ako Vaška z komédií Ako vytrhnúť veľrybe stoličku, Ako dostať otecka do polepšovne a Pod jezevčí skálou.

blesk.cz

​K filmu sa dostal vďaka svojmu strýkovi, ktorý bol barrandovským rekvizitárom. Tomášove prvé účinkovanie bola malá úloha vo filme Marečku, podejte mi pero! (1976). Hoci bol úspešným a obľúbeným detským hercom, po absolvovaní gymnázia začal študovať právo. Týždeň pred 22. narodeninami zahynul pri autonehode pri severočeskej obci Kytlice. Jeho priateľkou bola vtedy začínajúca speváčka Lucie Bílá.

archív blesk.cz

V komédii Špunti na vode je z detských hercov pomerne známa Nelly Řehořová, ktorú sme mohli pred časom vidieť aj vo filme Strašidlá. Najväčšiu pozornosť však v Špuntoch na vode pútajú bratia Filip a Viktor Antoniovci. Obaja nepochybne disponujú veľkým hereckým talentom. Určite teda budeme o nich ešte počuť. Viac o filme Špunti na vode sa dozviete v relácii Kinopremiéry.

Viktor Antonio

Viktor Antonio

Magic Box

Filip Antonio, prvý z prava

Filip Antonio, prvý z prava

Magic Box

Súvisiace články

Najčítanejšie