Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nevyjdete z údivu: Jennifer Aniston vyzerá na najnovších fotkách neuveriteľne!
Zdielať na

Nevyjdete z údivu: Jennifer Aniston vyzerá na najnovších fotkách neuveriteľne!

Jennifer ponúkla magazínu Harper´s Bazaar exkluzívny rozhovor, no taktiež s nimi nafotila nádherné fotky.

"Myslím si, že máme viacero spriaznených duší. Nepredpokladám, že je len jedna jediná. Asi máme spriaznené skupiny ľudí," povedala Jennifer. Tá sa aj napriek nedávnemu rozvodu vôbec neuzavrela do seba, práve naopak. Užíva si život naplno.

harpersbazaar.com

harpersbazaar.com

V júni prichádza na Netflix jej nová komédia Murder Mystery. "Pána Sandlera poznám 30 rokov. Nakrúcali sme celé leto v Taliansku, tak si viete predstaviť, aké zlé to asi muselo byť. Adam sa, samozrejme, staral o každú jednu osobu zo štábu. Chodili ich navštevovať celé rodiny a ostávali ubytovaní pri jazere Como. Mali sme z toho nádhernú dovolenku. Chodili sme do práce v nádhernom prostredí," pokračovala. 

Herečky sa tiež opýtali, akú radu by dala mladým ľuďom. "Možno to bude znieť ako klišé, no príliš neriešte veci. Snažte sa nemyslieť na to, čo si ľudia myslia. A choďte na terapiu o niečo skôr. Ja na ňu chodím raz do týždňa, ak mi to práca dovolí. Minimálne každý druhý týždeň," vysvetlila. 

harpersbazaar.com

"Cvičím štyri alebo päť ráz do týždňa. Posledné dva roky sú tri až štyri dni z toho s mojím milovaným Leyonom, ktorý je môj tréner boxu. Ukázal mi lásku k cvičeniu, ktorú som predtým nemala. Je to psychické aj fyzické a udržuje vám to hlavu v kondícii. Je to niečo, na čo sa v skutočnosti teším." Jennifer patrí k najviac fit ľuďom v Hollywoode a keďže ju cvičenie baví, ešte to tak dlho bude.  

harpersbazaar.com

Najčítanejšie