Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Anthony Hopkins nevidel svoje jediné dieťa vyše 20 rokov: Prečo je to tak?
Zdielať na

Anthony Hopkins nevidel svoje jediné dieťa vyše 20 rokov: Prečo je to tak?

Zdroj: thedailybeast.com

Herec Anthony Hopkins je jeden z najlepších jeho generácie a dokáže zahrať naozaj silné mužské postavy, avšak v súkromí ukrýva niečo, čo nie je úplne bežné.

Oscarový herec Anthony Hopkins hral už mnoho veľkých mužských postáv, niekoľko z nich bolo aj reálnych, ako napríklad Richard Nixon, Alfred Hitchcock, Pablo Picasso či C.S. Lewis. Jeho kariéra sa tiahne cez viac než šesť dekád. 

Hopkins, ktorý má 83 rokov je momentálne nominovaný na Zlatý glóbus za film The Father. Kritici ospevujú tento film a Hopkinsov výkon, v ktorom hrá Londýnčana s demenciou, o ktorého sa stará jeho dcéra. Tú hrá skvelá Olivia Colman. V skutočnosti Hopkins nevidel svoju dcéru Abigail viac než 20 rokov. Abigail je jeho jediným potomkom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

V roku 2018 sa Hopkinsa opýtali či má vnúčatá a jeho odpoveď bola viac, než prekvapujúca. "Netuším. Ľudia sa rozchádzajú. Rodiny sa rozpadajú, viete, každý si žije vlastný život. Ľudia robia tieto rozhodnutia. Je mi to jedno, či to už je tak alebo onak," povedal. 

Zdroj, ktorý má blízko k Abigail, ktorá má teraz 52 rokov priznáva, že jej otec je pre ňu ešte stále citlivou témou. Abigail má 52 rokov a je príležitostnou herečkou a speváčkou, ktorá žije v Londýne. V mladosti sa pre tento vzťah pokúsila o samovraždu. "Bola milou osobou, ktorá sa snažila najviac, ako vedela, ale je v nej veľa smútku. Nebolo to pre ňu jednoduché. Nechce sa o tom rozprávať a vidíte na nej, že je to pre ňu trápenie," povedal zdroj o Abigail.

Hopkins je dvakrát rozvedený a momentálne žije so svojou treťou manželkou. Po celé roky Hopkins hovoril o svojich problémoch vo vzťahoch a spájal ich s jeho ťažkým detstvom, pretože bol šikanovaný a neskoro mu diagnostikovali Aspergera. V mladosti mal problém s alkoholom, od roku 1975 abstinuje a nad vodou ho drží najmä práca. Momentálne je viac otvorený novým príležitostiam a mnohí hovoria, že za to môže aj jeho súčasná manželka. Hopkins je celkom aktívny aj na sociálnych sieťach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Najčítanejšie