Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po smrti Heatha Ledgera im najviac pomohol tento herec: Michelle Williams spomína na ťažké časy
Zdielať na

Po smrti Heatha Ledgera im najviac pomohol tento herec: Michelle Williams spomína na ťažké časy

Zdroj: cheatsheet.com

Michelle má 16-ročnú Matildu so zosnulým hercom Heathom Ledgerom.

V rozhovore pre časopis Variety 41-ročná herečka prezradila, ako spolu s dcérou prežívali obdobie po smrti Heatha Ledgera. Michelle s Heathom v tej dobe už netvorili pár, no jeho smrť bola jednou z najhorších vecí, ktoré sa jej v živote udiali. A práve vtedy jej pomohol jej dlhoročný kamarát Jeremy Strong. "Jeremy bol natoľko seriózny, aby vedel uniesť ťarchu zlomeného detského srdca a rovnako senzitívny, aby vedel, ako k Matilde pristupovať prostredníctvom hier a žartov," prezradila. Jeremy sa k herečke a jej dcére na určitý čas prisťahoval. V tej dobe s Michelle bývala aj jej sestra a jej kamarátka. Matilda mala vtedy len 2 roky.

Michelle Williams a Jeremy Strong

ew.com

"Matilda nevyrastala so svojím otcom, ale vyrastala s Jeremym a ten nás vďaka schopnostiam hrať sa tak, ako keby na tom záležal život, zmenil, pretože na tom záležal Matildin život," spomína Michelle. Jeremy je momentálne ospevovaným hercom, ktorý za posledný čas získal niekoľko ocenení, vrátane ceny Emmy za úlohu v seriáli Boj o moc či ocenenia Screen Actors Guild Award za film Chicagský tribunál.

Michelle tiež prezradila, že čaká tretie dieťa s manželom Thomasom Kailom, s ktorým má aj syna Harta. "Som úplne nadšená. Ako ubiehajú roky, chcete vedieť čo je pre vás pripravené a čo nie. Je zaujímavé objavovať, že niečo chcete stále znova a znova a že je to pre vás ešte dostupné. Toto šťastie mám nielen ja, ale aj moja rodina," povedala. Michelle porodila Harta na jeseň v roku 2020, počas pandémie koronavírusu. "Bola to pripomienka, že život ide ďalej. Svet, do ktorého sme priniesli dieťa nie je svetom, o ktorom sme si mysleli, že bude. Ale dieťaťu to je jedno. Objavuje radosti a šťastie v milovanom domove. Nič vás viac nedonúti chcieť mať tento svet lepší, než keď v ňom začnete vychovávať dieťa," pokračovala.

Michelle a Matilda

"Zaujímalo ma, či budem schopná pracovať počas tehotenstva, ale som príliš unavená," povedala o svojich súčasných plánoch. "Nikdy som to s láskou nevzdala. Stále hovorím Matilde, že ma jej otec miloval predtým, než si hocikto myslel, že mám nejaký talent alebo, že som pekná alebo mám pekné oblečenie," dodala Michelle, ktorá o Heathovi rozpráva stále ako o úžasnom človeku. 

Najčítanejšie