Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Henryho Cavilla neprijali do úlohy Jamesa Bonda pre jeho telo: Aký s ním mali problém?
Zdielať na

Henryho Cavilla neprijali do úlohy Jamesa Bonda pre jeho telo: Aký s ním mali problém?

Zdroj: pinterest.com

Zdá sa, že tento britský herec mal záujem hrať agenta 007 už dávnejšie.

Tajomstvá o franšíze Jamesa Bonda sa pomaly dostávajú na povrch. Najnovšie sa svetu odhalilo, že herec Henry Cavill sa už pokúšal dostať do filmov o tajnom agentovi, zastavilo ho však niečo, za čo ho mnohí momentálne obdivujú. Bolo to jeho telo. Henry sa o tejto skúsenosti nebojí hovoriť.

V čase, keď sa Henry pokúšal dostať úlohu Jamesa Bonda bol celkom mladý, mal len 21 rokov. Herec priznal, že úlohu nedostal preto, že jeho telo nebolo v "správnej forme". "Povedali mi niečo v zmysle, že som sa dostal až tak ďaleko, ako bola kamerová skúška, no do budúcnosti by som sa mal posnažiť, aby som vyzeral viac ako Bond. V tom čase som nebol tučný, no pravdepodobne som mal nejakú nadváhu vzhľadom na to, že som si mal dať dole tričko pred kamerou," priznal Henry. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

Vyzerá to tak, že režisér povedal Henrymu, že nemal správne telo na to, aby si v tomto filme zahral. Herec tvrdí, že to nie je také zlé, ako sa môže na prvý pohľad zdať, pretože mu tento komentár pripadal viac ako rada, než ako kritika. Bola to preňho, vtedy ako mladého herca, zapamätateľná skúsenosť a vidí to ako niečo, čo mu v kariére pomohlo. Koniec koncov, tento herec o pár rokov neskôr získal úlohu Supermana, kde musel vyzerať naozaj dobre a byť v tej najlepšej forme. Možno by ste to nepovedali, ale Henry mal ako dieťa nadváhu a dlhodobo bojoval s vnímaním samého seba. Teraz má za sebou zástup ľudí, ktorí by chceli mať také telo, ako on. Zdá sa, že so sebazaprením sa dá naozaj dosiahnuť čokoľvek. Myslíte si, že sa Henrymu podarí získať úloha Jamesa Bonda?