Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Daniel Craig má ako agent 007 svoje plusy, aj mínusy: Pre toto ho ľudia milujú aj nenávidia!
Zdielať na

Daniel Craig má ako agent 007 svoje plusy, aj mínusy: Pre toto ho ľudia milujú aj nenávidia!

Zdroj: Fox News

Nie je čas zomrieť bude v našich kinách už 30. septembra a my sme sa bližšie pozreli na herca, ktorý ikonického špióna hrá.

Aj Danie Craig má svoje chyby. Akéže sú to? Ako jednu z nich diváci vidia fakt, že sa ako James Bond nevie zabaviť. Áno, o bondgirls nemá núdzu, no videli ste ho v niektorých z filmov uvoľneného? Na druhej strane vie túto energiu využiť do neskutočne napínavých akčných scén, ktoré sú zo všetkých Bondov pravdepodobne najlepšie. 

Vráťme sa však k jeho chybám, aj keď rozhodne nevyvracajú fakt, že Daniel Craig sa do tejto úlohy dokonale hodí. A hoci sme tohto herca mohli vidieť aj v komediálnom thrilleri Na nože, kde sme sa na jeho vtipoch zasmiali, jeho Bondovi zmysel pre humor chýba. Samozrejme, pri špiónovi sa to nevyžaduje, ale niektorým divákom prekáža, že je až striktne nevtipný. Avšak podarilo sa mu urobiť z Jamesa Bonda drsného akčného hrdinu a oproti Piercovi Brosnanovi je to zmena, keďže Brosnanov Bond bol uvoľnený a vtipný až príliš. 

The Sun

Daniel však dokázal na strieborné plátno priniesť príbeh, ktorý divákov potešil. A to bol jeho vzťah s M. Hoci išlo o profesionálov, mohli sme jasne vidieť, že si rozumejú aj ľudsky. Avšak pri ostatných ženách jeho Bondovi chýbala chémia, aspoň tak to tvrdia diváci. Najviac si rozumel s Vesper a veľmi dobre vieme, ako to dopadlo. 

Čo je však na Danielovi najlepšie, je fakt, že ho nikto nechcel za tie roky vymeniť. Práve naopak, herec už mal tejto postavy párkrát dosť, no stále ho dokázali presvedčiť, aby sa k nej vrátil a tak už na konci septembra uvidíme Daniela Craiga ako agenta 007 poslednýkrát.