Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Odchádza Jack Nicholson po 60tich rokoch v Hollywoode definitívne do dôchodku?
Zdielať na
Fenomény

Odchádza Jack Nicholson po 60tich rokoch v Hollywoode definitívne do dôchodku?

Zdroj: imgur.com

V roku 2010 si Oscarový herec zahral v dvoch filmoch a to v dokumente I´m still here, kde si zahral sám seba a v romantickom filme Ako vieš? /How do you know/. Bohužiaľ, najmä pre jeho fanúšikov, boli to jeho posledné filmy a povráva sa, že už odišiel do hereckého dôchodku.

Podľa istého článku z roku 2013, herec vraj trpí stratou pamäte, aj keď jeho zástupcovia to popreli. Odvtedy však prešli tri roky a  nebolo počuť o žiadnom novom Nicholsonovom projekte. Jeden z jeho blízkych priateľov, herec Peter Fonda, si preto myslí, že Nicholson sa rozhodol s herectvom skončiť.

Fonda si zahral s Nicholsonom v slávnom filme Bezstarostná jazda z roku 1969 a priatelia sa už niekoľko desaťročí. Aj keď mu to Nicholson doslovne nepovedal, Fonda sa na jednej párty v Los Angeles vyjadril o ňom takto:

„Myslím si, že je už na dôchodku. Nechcem zaňho hovoriť, ale má za sebou veľa práce a je na tom dobre aj po finančnej stránke. Niekedy majú ľudia  svoje dôvody, prečo skončia a ja sa ho na to nechcem pýtať. Nevolám mu a nevypytujem sa ho, ako sa má a čo robí.“

Potom, ako sa v roku 2013 dostal na verejnosť článok o jeho odchode, Nicholson sa vyjadril, že najradšej trávi čas doma a najal si dokonca aj kuchára.  Je vraj unavený zo žien, s ktorými sa musel hádať čo bude na večeru. Na ženy však celkom nezanevrel, len sa nechce už so žiadnou ukazovať na verejnosti, pretože to vraj pre muža v jeho veku už nie je vhodné. Uvidíme teda, či Jack Nicholson vydá nejaké stanovisko o jeho oficiálnom odchode do dôchodku. Aj keď sa tak stane, nič to nemení na fakte, že patrí k jedným z najslávnejších hercov v dejinách s 12 nomináciami na Oscara, z ktorých tri premenil na víťazstvo, a to za filmy Prelet nad kukučím hniezdom /1975/, Cena za nežnosť /1983/ a Tak dobre ako sa len dá /1997/.

Oscarové filmy Jacka Nicholsona:

Zdielať na

Najčítanejšie