Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zopár informácii, ktoré ste o Margot Robbie pravdepodobne netušili
Zdielať na
Fenomény

Zopár informácii, ktoré ste o Margot Robbie pravdepodobne netušili

Vedeli ste napríklad, že sa Margot Robbie uchádzala o rolu Sue Storm vo Fantastickej štvorke? Aj to je jedna z pikošiek o tejto talentovanej a mimoriadne pôvabnej herečke.

Dlhoročná „Susedka“

Margot Robbie získala svoj prvú televíznu úlohu po  telefonáte s kastingovým agentom v  nekonečnom austrálskom dennom seriáli Susedia (Neighbours). Telefonát sa jej vyplatil, zo stretnutia smerovala rovno na konkurz a následne získala drobnú televíznu postavu, voľnomyšlienkárskej teenagerky Donny Freedman. Aj keď sa pôvodne očakávalo, že pôjde o epizódnu postavu, Margot Robbie sa čoskoro zaradila k stabilnému hereckému tímu a Donnu si zahrala vo viac ako 300 epizódach.

Takmer neviditeľná

Margot Robbie sa uchádzala o rolu neviditeľnej Sue Storm v znovuobnovenej Fantastickej štvorke v roku 2015, no v bitke ju nakoniec porazila Kate Mara. Zdá sa však, že Robbie tento neúspech nebrala tragicky, v jednom z rozhovorov totiž tvrdila, že už so samotným scenárom nebola veľmi stotožnená.

Hokejový fanúšik

Margot Robbie je dychtivý fanúšik Rangers a dokonca i amatérsky hokejový hráč. O svojich hokejových začiatkoch porozprávala v jednom z rozhovorov, v ktorom priznala, že veľmi túžila hrať hokej ešte keď žila v Austrálii. Pre nevhodné klimatické podmienky sa k hokeju napokon dostala až keď začala bývať v New Yorku, kde jej bolo predurčené fandiť práve tímu New York Rangers. Entuziazmus jej nechýba ani v roli hokejovej amatérky, tvrdí však, že má ešte výrazné rezervy v korčuľovaní a to v budúcnosti túži zmeniť.

Tá správna a jediná Harley Quinn

Narozdiel od negatívnej skúsenosti s Fantastickou štvorkou, Margot bola jedinou herečkou, ktorá sa uchádzala o rolu psychicky narušenej Harley Quinn vo filme Davida Ayera, Jednotka samovrahov (Suicide Squad). Robbie sa totiž o túto ponuku neuchádzala na konkurze, ale priamo ju oslovili tvorcovia filmu, čo vo svojej hereckej kariére považuje za skutočný pokrok.

Nie je jedinou herečkou v rodine

Margotin mladší brat Cameron pokračuje v sestriných hereckých šľapajach. V roku 2009 získal drobnú rolu po boku svojej sestry v austrálskom trileri I.C.U. Podobne ako Margot si taktiež zahral „záporáka“ v krátkom filme o superhrdinoch Gifted. Priznal, že Margot je preňho veľkou inšpiráciou a oporou. Vďaka sestrinej stúpajúcej sláve si uvedomil, že aj on je schopný venovať sa herectvu a preraziť v ňom.

Z herečky producentka

Pre väčšiu kontrolu nad svojou hereckou kariérou, Margot spolu so svojimi priateľmi založila produkčnú spoločnosť LuckyChap Entertainment, aby mohla pracovať na projektoch, ktoré ju zaujímajú a napĺňajú. Tvrdí, že sa vždy nájde niekto, kto sa bude snažiť priživovať na jej mene a úspechu a preto to radšej nechá robiť svojich priateľov. Jej spoločnosť produkuje napríklad triler Terminal alebo životopisný film o krasokorčuliarke Tonyi Harding. Oba filmy však na svoju premiéru ešte len čakajú.

Pre Harley Quinn to nie je koniec

V máji Warner brothers ohlásili, že Robbie sa bude producentsky aj herecky znovu angažovať v roli Harley Quinn v nadchádzajúcom projekte s Harley Quinn. Ohľadom projektu toho ešte nie je veľa odhaleného, no povráva sa, že bude zameraný na ženské hrdinky i antihrdinky zo sveta DC

Zdielať na

Najčítanejšie