Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herci úspešnej filmovej trilógie Pán Prsteňov znovu pokope
Zdielať na

Herci úspešnej filmovej trilógie Pán Prsteňov znovu pokope

Obľúbená filmová trilógia Pán Prsteňov sa môže stále tešiť z množstva fanúšikov po celom svete. Vďačí za to aj výbornému hereckému obsadeniu, ktoré sa pri príležitosti výročia spolu po rokoch opätovne stretlo.

Minulý mesiac to bolo 15 rokov od premiéry filmu Pán Prsteňov: Spoločenstvo prsteňa, ktorá rozbehla jednu z najúspešnejších filmových trilógii všetkých čias. Aj keď sa niektoré z postáv trilógie vrátili na filmové plátna aj v o niečo menej úspešnej trilógii Hobbit, nové opätovné stretnutie všetkých ikonických hviezd bolo iba nedávno. Dôkazom sú instagramové fotky Dominica Monaghana, ktoré uzreli svetlo sveta iba včera. Je tu predpoklad, že sa Elijah Wood (Frodo Baggins), Viggo Mortensen (Aragorn), Orlando Bloom (Legolas) a Billy Boyd (Pippin) znovu stretli pre článok do nadchádzajúceho čísla časopisu Empire. Pravdepodobne je do toho zainteresovaná aj populárna webová stránka TheOneRing.net.

Najepickejším záberom je rozhodne fotografia zachytávajúca celú hereckú posádku, v ktorej každý z členov útočí s iným „bojovým“ nástrojom, Orlando Bloom má namiesto svojho typického luku a šípu napríklad iba obyčajnú vidličku. Aj keď nie je úplne jasné, prečo došlo k opätovnému stretnutiu hereckého tímu po toľkých rokoch, fanúšikov tejto obľúbenej trilógie iste poteší fakt, že medzi hercami evidentne stále funguje priateľstvo a tá správna chémia.

Trilógia Pána Prsteňov je jedna z najúspešnejších filmových sérii všetkých čias. Jej tretia časť, Návrat Kráľa, sa dokonca výnimočne zapísala do Oscarovej histórie, pretože vyhrala všetkých 11 cien, na ktoré bola nominovaná, vďaka čomu je spolu s filmami Ben-Hur a Titanic najúspešnejším oscarovým víťazom v histórii.

Najčítanejšie