Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdne trio Steven Spielberg, Meryl Streep a Tom Hanks bude pracovať na spoločnom projekte!
Zdielať na

Hviezdne trio Steven Spielberg, Meryl Streep a Tom Hanks bude pracovať na spoločnom projekte!

Zdroj: profimedia

Steven Spielberg bude režírovať nový projekt The Post, do ktorého si prizval hviezdy Toma Hanksa a Meryl Streep.

Iba niekoľko mesiacov po tom, čo projekt The Post pristál na minuloročnej čiernej listine, ktorá zahŕňa čisto scenáristické projekty, si už stihol nájsť hviezdy, ktoré postaví pred a za kameru. Hlavné herecké duo bude Tom Hanks s Meryl Streep a Steven Spielberg sa ujme réžie.

Deadline uviedol, že 20th Century Fox a Amblin Entertainment Stevena Spielberga budú projekt spolufinancovať. Pôjde o celkovo piaty spoločný projekt Toma Hanksa a Stevena Spielberga. V roku 1998 spolu robili na filme Zachráňte Vojaka Ryana, neskôr na Chyť ma, ak to dokážeš (2002), Terminátor (2004) a v roku 2015, Most špiónov. Meryl Streep naposledy prepožičala hlas modrej víle vo filme Stevena Spielberga z roku 2001 A.I.:Artificial Intelligence.

Dej filmu sa bude zameriavať na redaktora amerického denníka The Washington Post, Bena Bradleeho v podaní 60-ročného Hanksa a niekdajšiu vydavateľku týchto novín Katharine Graham, ktorú stvárni 67-ročná Streep, a obdobie zverejňovania takzvaných Pentagon Papers dokumentujúcich vojnu vo Vietname. Je ešte nejasné, kto bude hrať Daniela Ellsberga, vojenského analytika, ktorý odhalil dôverné štúdie z Ministerstva obrany o vietnamskej vojne.

Tom Hanks naposledy účinkoval v Inferne z roku 2016 a najbližšie ho uvidíme v The Circle, v ktorom si zahral s Emmou Watson a Johnom Boyegom. Tento film sa objaví v našich kinách už 27. apríla. Meryl Streep naposledy účinkovala v Božskej Florence, za ktorý bola nominovaná na Oscara, a momentálne nakrúca Mary Poppins Returns, kde hrá Totsy. Steven Spielberg sa momentálne venuje post-produkcii na Ready Player One, ktorého premiéra je naplánovaná na marec 2018. Dúfajme, že sa o jeho ďaľšom projekte The Post dozvieme viac už čoskoro.

Najčítanejšie