Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
15 zaujímavostí, ktoré ste o Wentworthovi Millerovi určite nevedeli!
Zdielať na
Fenomény

15 zaujímavostí, ktoré ste o Wentworthovi Millerovi určite nevedeli!

Zdroj: profimedia

S blížiacou sa premiérou prvej časti 5. série seriálu Prison Break, ktorú odvysiela JOJka už túto stredu 5. apríla o 22:00, rastie záujem o hlavnú hviezdu seriálu. Vedeli ste, že za jeho peknou tvárou sa skrýva duša bojovníka?

1. Wentworth na margo svojho exotického vzhľadu novinárom povedal : " Je to tým, že môj otec je černoch a mama beloška."

2. V žilách mu koluje aj krv indiánskeho kmeňa Cherokee.

3. Narodil sa v Anglicku americkým rodičom.

5. Wentworth si vďaka tejto skutočnosti užíva výhody dvojitého, americko-anglického občianstva.

6. Má titul bakalára z prestížnej univerzity Princeton. Jeho otec je absolventom Yale.

7. Jeho prvá televízna úloha bola v seriáli Buffy, premožiteľka upírov. (2. séria, 20. diel, názov Go Fish).

Wentworth Miler

Wentworth Miler

EW

8. Vo filme Ľudská škvrna stvárnil mladšiu verziu Anthony Hopkinsa. Tento film Wentwortha oslovil kvôli zápletke. Tou je rasová dilema hlavného hrdinu. (Tento film vám vrelo odporúčam. pozn.redakcie)

9. V roku 2003 si zahral vo filme Underworld.

10. Wentworth je veľkým zberateľom komiksov.

11. Trpí silnou alergiou na mačky a psy.

12. Tetovania, ktoré v seriáli Prison Break pokrývajú jeho telo, nanášajú maskéri špeciálnou technikou 4 hodiny.

Wentworth Miller

Wentworth Miller

pinknews

​13. Režisér Brett Ratner, ktorý natočil pilotnú časť pre Prison Break, obsadil Wentwortha aj do dvoch videoklipov Mariah Carey. It's like that a We belong together (Mariah s ním utečie spred oltára Ericovi Robertsovi;)

14. Má zaujímavé hobby: písanie scenárov. Poznáte úspešný film Stoker s Miou Wasikowskou a Nicole Kidman? Hádajte, kto je autorom scenára? Miller pritom nevyužil svoju slávne meno! Scénar k filmu odoslal pod pseudonymom Ted Foulke.

15. V roku 2010 zmizol z verejného života. Do povedomia ľudí sa opäť vrátil pred rokom, a to neplánovane. Všetko začal hanlivý výsmech z jeho miernej nadváhy na sociálnej sieti. Wentworth vystúpil z tieňa a verejne oslovil autorov necitlivých komentárov. Informoval ich, že celý život bojuje so silnými depresiami a od roku 2010 sa jeho stav zhoršoval natoľko, že sa stránil ľudí, odmietal pracovné ponuky a dokonca uvažoval nad samovraždou. Zdôraznil tiež, že útechou v boji o jeho vlastný život mu bolo jedlo. Jeho úprimné a spontánne vyznanie spustilo vlnu solidarity od ľudí z celého sveta. Dojatý Wentworth sa vyjadril, že sa odvďačí veľkým prekvapením. O niekoľko dní potvrdil účasť na pokračovaní Prison Break 5 !!!

Prison Break 5

Prison Break 5

Zdielať na

Najčítanejšie