Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brad Pitt má novú známosť. Dala ich dokopy spoločná vášeň!
Zdielať na

Brad Pitt má novú známosť. Dala ich dokopy spoločná vášeň!

Keď v septembri 2016 Brad a Angelina ohlásili rozvod, hovorilo sa, že herec chodí s herečkami Siennou Miller či 21-ročnou Ellou Purnell. Ani v jednom prípade sa to však nepotvrdilo. Brad má teraz niekoho, s kým zdieľa spoločnú záľubu.

Brad údajne trávi svoj čas s profesorkou architektúry Neri Oxman, ktorá je v Amerike vysoko uznávanou a oceňovanou za svoju prácu. Stretli sa na univerzitnom projekte zameranom na architektúru, ktorého bol Brad súčasťou a takmer okamžite sa z nich stali priatelia.

„Brad a Neri si hneď porozumeli, pretože majú rovnakú vášeň pre architektúru, dizajn a umenie. Je to skôr profesionálne priateľstvo,“ povedal neznámy zdroj.

Neri Oxman

Neri Oxman

www.concordia.net

Hoci je Brad známym hercom, jeho záujmom bola vždy architektúra. V roku 2008 dokonca pomáhal pri návrhoch hotelového komplexu v Dubaji. „Zatiaľ čo je herectvo mojím povolaním, architektúra je mojou vášňou,“ priznal. Po hurikáne Katrina poveril viacerých architektov, aby postavili vyše 100 ekologických domov v New Orleans.

​Napriek tomu, že si s Neri v tomto smere rozumejú, ich vzťah ostáva na profesionálnej úrovni, najmä pre to, že sú obaja veľmi opatrní. Neznámy zdroj ešte prezradil, že Brad chce tráviť so sympatickou architektkou viac času, pretože si myslí, že je fascinujúca.

Tvrdenia, že Brad a Neri majú k sebe blízko prišli len pár dní po tom, čo vyšiel článok o Angeline a jej údajnom priateľovi – realitnom agentovi. Angelinin blízky zdroj však všetko vyvrátil a povedal: „Ona sa vôbec s nikým nestýka a ani nebude“. Žeby Angelina nadobro skoncovala s randením? Ťažko povedať, no Brad hneď po rozvode prekvapil, keď priznal, že síce chodí na rande, no momentálne nehľadá nič vážne. Možno si to po dlhšom čase strávenom s Neri rozmyslí. Predsa sa len zdá, že majú veľa spoločného.

Najčítanejšie