Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
David Boreanaz sa nezdá! Neuveríte, čo vyvádzal počas filmovania seriálu Buffy, premožiteľka upírov?
Zdielať na
Fenomény

David Boreanaz sa nezdá! Neuveríte, čo vyvádzal počas filmovania seriálu Buffy, premožiteľka upírov?

Zdroj: profimedia.sk

David si síce zahral Angela (anjela), no rozhodne bol poriadnym čertiskom! Jeho herecké kolegyne prezradili, prečo sa pri ňom často červenali...

V aktuálnom vydaní časopisu EW sa fanúšikovia kultového seriálu dočkali pikantných odhalení z dôb nakrúcania seriálu (1997-2003). Bol o nadprirodzených dobrodružstvách bojovníčky s démonmi Buffy Summersovej (Sarah Michelle Gellar). Boreanaz stvárnil jej sexi frajera menom Angel. Touto úlohou si David získal davy ženských obdivovateliek. Prispel k tomu aj fakt, že sa vo viacerých epizódach producíroval polonahý. Ale to iba pred kamerou. Jeho kolegyne Charisma Carpenter (Cordelia Chase), Emma Caulfield (Anya) i samotná Gellar pre EW so smiechom prezradili, že mimo kamier sa im David rád a často ukazoval na Adama! 

Buffy,premožiteľka upírov

Buffy, premožiteľka upírov

EW

,,Pobehoval okolo nás nahý po celý čas,” bonzla na Davida predstaviteľka Buffy, Sarah-Michelle a dodala, “ bolo šokujúce, ako dobre sa pri tom cítil a ako sa pri tom chichotal. On sa skrátka pred nami objavil bez nohavíc a sledoval, či nás rozosmeje. Charisma mu raz navrhla, aby si navliekol aspoň ponožku."

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

EW

​A čo na to David? Ten odpovedal reportérovi veľavravným úsmevom :-)

David Boreanaz

David Boreanaz

profimedia.sk

Zdielať na

Najčítanejšie