Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kevin, si to ty?! Bývalá hviezda Macaulay Culkin žúruje s dcérou slávneho speváka
Zdielať na

Kevin, si to ty?! Bývalá hviezda Macaulay Culkin žúruje s dcérou slávneho speváka

Zdroj: 20th Century Fox

V prvej polovici 90-tych rokov hádam neexistovalo dieťa, ktoré by nezávidelo hereckému zázraku menom Macaulay Culkin alias Kevin McCallister. Ten chlapec mal skrátka všetko! Peniaze, kariéru, talent a jeho najlepšími kamošmi boli superhviezdy Michael Jackson a Michael Jordan. Kde je dnes, čomu sa venuje a prečo vlastne skončil na vrchole kariéry s herectvom?

Druhý najväčší detský herecký talent 20. storočia (Macaulay sa umiestnil za legendárnou Shirley Temple) sa narodil 26. augusta 1980 v New Yorku. Má šesť súrodencov, Macaulay sa narodil ako tretie dieťa. Jeho rodičia Christopher Culkin (bývalý herec a neskôr manažér svojich úspešných detí) a herečka Patricia Brentrup viedli ich roztomilého synčeka k herectvu od jeho narodenia. Po prvý raz sa pred kamerou objavil už ako štvorročný!

Jeho prelomovým filmom bol Strýko Buck v roku 1989. Už o rok neskôr sa z talentovaného chlapca stala svetová hviezda. Komédia Sám doma je dodnes považovaná za najlepší vianočný film všetkých čias!

20th Century Fox

Následovalo druhé, rovnako úspešné pokračovanie Sám doma 2 : Stratený v New Yorku. Skvelá dráma My Girl, thriller Good Son, The Nutcracker, The Pagemaster a nie veľmi úspešný pokus o pokračovanie Sám doma, Richie Rich. Macaulay zarábal obrovské peniaze a jeho hviezda na pomyselnom hollywoodskom nebi žiarila čoraz jasnejšie. 

Warner Bros.

Filmový Kevin nadviazal kamarátsky vzťah s Michaelom Jacksonom. Hrával sa u neho na ranči Neverland a účinkoval aj v jeho klipe Black or White. A potom sa Macaulayova závratná kariéra skončila...

Ako štrnásťročný oznámil svetu, že s herectvom končí! Neskôr vyšlo najavo, že jeho rodičia míňali jeho majetok a ich syn im slúžil ako továreň na peniaze. Jeho otec ho súčasne psychicky manipuloval, urážal a vydieral. O rok neskôr sa jeho rodičia rozišli a začala sa bitka o majetok ich slávneho syna:( Išlo o celkovú sumu 17 miliónov $.

Instagram

Nešťastnému chlapcovi sa súdnou cestou podarilo zábraniť im obom (!), aby smeli spravovať jeho financie. Tie boli zverené hercovmu účtovníkovi Billymu Breitnerovi, kým Macaulay nedosiahol plnoletosť. Jeho rodičia s ním vzápätí prerušili kontakty...

Bývalý herec sa stiahol do ústrania, nedokončil strednú školu a ako sedemnásťročný sa v roku 1998 oženil s Rachel Miner. Žiaľ, ich láska nevydržala. Rozvod nasledoval už o štyri roky.

Instagram

Následne začal chodiť s Milou Kunis. Ich vzťah trval takmer deväť rokov. V roku 2011 sa rozišli. Macaulay sa v posledných rokoch v médiách objavoval iba v súvislosti so závislosťou na alkohole, tvrdých drogách a liekoch. Bol aj zatknutý a odsúdený za prechovávanie omamných látok!

Getty

Od roku 2013 hrá v skupine The Pizza Underground a údajne nahrávajú nový album. Bývalý herec sa vyjadril, že si užíva zaslúžený dôchodok. Vyhýba sa médiám a otravným fotografom. Žije v New Yorku. Svoj voľný čas trávi s jeho krstnou dcérou Paris Jackson, s ktorou ho spája aj láska k nočnému životu a hudbe...

Getty

V nočnom klube Le Poisson Rouge dokonca občas hosťuje ako DJ, no ako sa nedávno médiám zdôveril, s herectvom skončil nadobro! O status celebrity nestojí a chce žiť v anonymite. Aj preto často cestuje do Európy, najmä do Francúzska, kde ho, podľa jeho slov, nikto nepozná...

Getty

Najčítanejšie