Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
6 hercov, ktorí sa opili počas nakrúcania svojho filmu!
Zdielať na

6 hercov, ktorí sa opili počas nakrúcania svojho filmu!

Zdroj: profimedia.sk

Niektorí ľudia si po dlhom dni v práci dajú drink. Ale dať si drink v práci? To až také normálne nie je. My však netrávime neuveriteľne dlhý čas na pľaci tak, ako herci, ktorí tam často zažívajú aj stresové a nepríjemné situácie. Aby to zvládli, niekedy to teda riešia aj nejakým tým alkoholickým nápojom...

1. Natalie Portman a Mila Kunis, Čierna Labuť (“Black Swan”)

Natalie Portman, Mila Kunis

Natalie Portman, Mila Kunis

Režisér filmu Čierna labuť, Darren Aronofsky, povedal, že herečky pred filmovaním slávnej sexuálnej scény vypili fľašu tequily. Zdroj z nakrúcania povedal: ”Všetkých to veľmi zrelaxovalo."  Mila Kunis to však poprela.

2. Margot Robbie, Vlk z Wallstreet (“The Wolf of Wall Street”)

Margot Robbie a Leonardo DiCaprio, Vlk z Wall street

Margot Robbie a Leonardo DiCaprio, Vlk z Wall street

​Ak by bola vaša prvá sexuálna scéna na kameru s Leonardom DiCapriom, na sto percent by ste k tomu potrebovali aj drink. Podľa našich informácií si Margot predtým, ako natáčala túto scénu, dala tri tequily, aby si trošku utíšila nervy. Napriek tomu, že je to duchaprítomná žena, nakoniec sa ukázalo, že tequila nebola tým najsprávnejším riešením..Úprimne? Sme celkom prekvapení, že toto bol jediný incident na pľaci, o ktorom sa vie, vzhľadom na to, aký to bol film :-)

3. Daniel Radcliffe, Harry Potter

joj.sk

​Áno, aj samotný Harry bol počas nakrúcania opitý. OK, nie zámerne, ale ako povedal, často prichádzal do práce ešte pod vplyvom alkoholu z predchádzajúcej noci. “Išiel som do práce a stále som bol opitý. Môžem poukázať na mnohé scény, kde som práve "mimo". Mŕtvo za očami. Som typ človeka, ktorý má sklony k závislostiam. To je môj problém.

4. Jennifer Lawrence, Hry o život: Skúška ohňom (“The Hunger Games: Catching Fire”)

youtube/Forbes

​V dotazníku pre fanúšikov Google Hangout Jennifer priznala, že sa spolu s hercami počas nakrúcania opili. "Bola to zábava," povedala. "Bolo to prvýkrát, čo som sa opila v práci." Avšak v Talkshow Davida Lettermana prezradila, že keď sa nudila, sedela vo svojom prívese a popíjala pina coladu. Takže, kto vie ako to bolo s tým “prvýkrát”… ;)

5. Shia LaBeouf, Zem bez zákona (“Lawless”)

Shia LeBeouf

Shia LeBeouf

profimedia

​Ak poznáte predlohu k tomuto filmu, nebude to ani veľkým prekvapením. Vo filme Zem bez zákona hrá totiž Shia pašeráka podomácky pálenej whiskey počas prohibície. Prirodzene, aby sa zžil s postavou, poňal to veľmi zodpovedne :-) V istom rozhovore povedal: “Urobil som to pre film. Nepil som len tak bezdôvodne, ale preto, aby som mal ten ‘poopičný’ výraz, ktorý som potreboval. Inak by to nebolo reálne.”

6. Anna Kendrick, Kamoši až na dno fľaše (“Drinking Buddies”)

Anna Kendrick vo filme Kamoši až na dno fľaše

Anna Kendrick vo filme Kamoši až na dno fľaše

Toto by nemalo byť úplným prekvapením vzhľadom na názov filmu, ale Anna tvrdí, že to nebolo úmyselné. Filmový štáb totiž počas nakrúcania vymenil jej nealkoholické pivo za skutočné bez toho, aby si to Anna všimla.“Tak som si popíjala pivko a vôbec som si neuvedomila, že bolo alkoholické. Prebrala som sa asi v polovici nakrúcania: Waw, veď ja som úplne opitá!”, povedala herečka.

Autorka: LL

Najčítanejšie