Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keira Knightley zaplatila daň za časté účinkovanie vo filmoch!
Zdielať na
Fenomény

Keira Knightley zaplatila daň za časté účinkovanie vo filmoch!

Zdroj: profimedia.sk

Byť slávnou herečkou neznamená žiť len v blahobyte. Svoje o tom vie aj britská herečka Keira Knightley, ktorej časté obsadzovanie do filmov spôsobilo aj problémy.

Tým, že si zahrala najrôznejšie úlohy od pirátskej princeznej cez futbalovú fanatičku, stredoveké dievča až po ruskú aristokratku, musela prejsť jednou premenou za druhou, aby sa zmenila na žiadanú postavu.

Jungleboy

​Bohužiaľ, tieto časté zmeny postáv si vyžiadali daň na jej vlasoch. V rozhovore pre magazín InStyle, herečka prezradila, že päť rokov musela nosiť parochne. Potom, ako si príliš často farbila vlasy, jej totiž začali rapídne vypadávať. „Päť rokov som nosila len parochne a bola to tá najlepšia vec, ktorú som mohla pre svoje vlasy urobiť.“

Isifa

Vypadávanie vlasov trápi mnoho žien. Podľa herečky však netreba zúfať. Ak je tento problém spôsobený len častým farbením, vlasy narastú späť.

Keira s dcérkou Edie

Keira s dcérkou Edie

profimedia.sk

V Keirinom prípade sa všetko zmenilo po narodení dcérky Edie. „Pôvodne som mala nepoddajné kučeravé vlasy a odkedy mám dieťa, sú oveľa hustejšie. Teraz sa mi pre zmenu robia aj dredy,“ podotkla.

Keira Knightley

Keira Knightley

profimedia.sk

​A herečka nemá ani problém vyraziť do rušných ulíc Londýna bez makeupu :-)

Zdielať na

Najčítanejšie