Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Necenzurované výpovede známych hercov o ich rozvode
Zdielať na

Necenzurované výpovede známych hercov o ich rozvode

Zdroj: profimedia.sk

Či ste alebo nie ste celebrita, rozvod sa dotkne každého rovnako. Väčšinou je to bolestivá životná lekcia, ktorá však človeka posunie ďalej. Prečítajte si, ako rozvod prežívali známe tváre. Možno sa v ich pocitoch nájdete aj vy...

Nedávna správa o tom, že Chris Pratt sa rozvádza s Annou Faris, nás podnietila k tomu, aby sme sa pozreli na to, ako rozvod prežívajú slávni herci, ktorých súkromný život často prepiera aj bulvár. O to je to pre nich horšie.

joj.sk

​„Život je príliš krátky na to, aby ste ostávali vo vzťahu, kde nie je všetko v poriadku alebo si vás niekto neváži. Nebojte sa byť opäť nezávislým.“ Anna Faris na margo rozvodu s Chrisom Prattom.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Pinterest

"V mojom živote sú veci, s ktorými sa len veľmi ťažko zmierim a patrí k nim aj rozvod. Niekedy je veľmi ťažké pochopiť, ako sa to mohlo stať. Hádzanie viny jeden na druhého je jednoduché. Vo svojom živote nemám čas na nenávisť a negativitu." - Reese Witherspoon o rozvode s Ryanom Phillippeom.

Ryan Phillippe

Ryan Phillippe

Ryan Phillippe

​"Rozvod bolo to najhoršie a najsmutnejšie, čo som v živote zažil. Bol to boj. 4 alebo 5 mesiacov som nedokázal ani len vstať z postele. Bolo to najhoršie obdobie môjho života. Každým dňom je to však lepšie a nakoniec sa z toho dostanete.“ – Ryan Phillippe o rozvode s Reese Witherspoon. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Pinterest

​„Neexistuje taká bolesť alebo pocit neúspechu, ako keď prechádzate rozvodom“, povedala Jennifer Lopez na margo rozvodu s Marcom Anthonym.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

profimedia.sk

​"Keď som dospievala, veľmi som sa bála o svoju mamu. Nechcem, aby sa moje deti báli o mňa. Je veľmi dôležité, aby ste plakali v sprche a nie pred nimi. Musia vedieť, že všetko bude v poriadku, aj keď vy o tom nie ste presvedčení.“ - Angelina Jolie o rozvode s Bradom Pittom.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

profimedia.sk

​"Myslím si, že rozvod je ťažký pre každého. Je to zlý sen, aj keď môžete predstierať, že je všetko v poriadku. Sú dni, keď ste v pohode a dni, keď ste úplne mimo."  - Nicole Kidman o rozvode s Tomom Cruiseom.  

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

profimedia.sk

​"Každý kto sa rozvádza, prežíva veľkú bolesť, ale dostane sa z toho", povedal Ryan Reynolds o rozvode so Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson

"Cítim, že teraz viem viac o tom, čo potrebujem vo vzťahu a čo vo vzťahu chcem. A viem, že mám viac možností na komunikáciu, nie len so svojím partnerom, ale aj sama so sebou. Nie je to odraz toho, za koho som bola vydatá, alebo čo sa stalo v mojom manželstve, ale toho, kde vo svojom živote som", povedala Scarlett Johansson o rozvode s Ryanom Reynoldsom. 

Jennifer Aniston

TASR

​"Je veľa štádií smútku a je smutné, keď sa niečo končí. Keď sa snažíte vyhnúť bolesti, vyvolá to ešte väčšiu bolesť. Som ľudská bytosť, ktorá má skúsenosť pred celým svetom. Želala by som si, aby to nebolo pred celým svetom. Veľmi sa snažím, aby som bola nad vecou.“  Povedala Jennifer Aniston o rozvode s Bradom Pittom.

Kate Hudson

Profimedia

​"Je veľmi bolestivé, keď zistíte, že vzťah s niekým, koho milujete, nefunguje." - Kate Hudson o rozvode s Chrisom Robinsonom.

Naomi Watts

Naomi Watts s Lievom Schreiberom

Naomi Watts s Lievom Schreiberom

profimedia.sk

​"Či ste alebo nie ste slávny, zmena naháňa strach každému. Podľa mňa sa zmeny všetci bojíme,  pretože nevieme, čo nás čaká." - Naomi Watts po rozchode s Lievom Schreiberom. 

Najčítanejšie