Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herci, o ktorých ste netušili, že majú dvojičku
Zdielať na

Herci, o ktorých ste netušili, že majú dvojičku

Zdroj: profimedia.sk

Mary-Kate a Ashley Olsen, či Benji a Joel Maddenovci, nie sú jedinými dvojičkami v Hollywoode. Z dvojičiek pochádza viacero známych hercov a my vám ich teraz ukážeme.

1. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

celebbee.com

Herečka má brata - dvojičku, ktorý sa volá Hunter. Objavil sa s ňou v roku 1996 vo filme Manny & Lo, ale potom sa z Hollywoodu vytratil a vydal sa na politickú dráhu. Zaujímavé, čo poviete? :-)

2. Ashton Kutcher

Ashton Kutcher s bratom dvojičkou

Ashton Kutcher s bratom dvojičkou

Hello Magazine

​Ashton a jeho brat, Michael, sa na seba síce nepodobajú, ale puto medzi nimi je veľmi silné. Začiatkom tohto roka, Ashton dokonca venoval svojmu bratovi, ktorý sa narodil s mozgovou obrnou, svoju filmovú cenu Roberta D. Ray Pillara.

3.Vin Diesel

Vin Diesel s dvojičkou

Vin Diesel s dvojičkou

Playbuzz

​Hviezda filmu Rýchlo a zbesilo má dvojičku - brata Paula. Zatiaľ čo on sa drží v ústraní, Vin nemá s publicitou žiaden problém :-)

4. Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi s dvojičkou

Giovanni Ribisi s dvojičkou

Celebuzz

​Ribisiho si možno pamätáte ako brata Phoebe zo seriálu Priatelia. V skutočnosti má však sestru – dvojičku Marissu. Aj ona si zahrala v rôznych televíznych seriáloch a filmoch , ako napríklad v The Brady Bunch Movie.

5. Linda Hamilton

Linda Hamilton s dvojičkou

Linda Hamilton s dvojičkou

TheWebtrovert

​Hviezda filmu Terminátor má identické dvojča – sestru Leslie. Zahrala si s ňou aj v kultovej snímke Terminátor 2: Deň zúčtovania, ale tam sa jej herecká kariéra aj skončila. Leslie v súčasnosti pracuje ako sestrička.

6. Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland so sestrou

Kiefer Sutherland so sestrou

​Kieferova sestra Rachel sa tiež venuje filmu a pracuje ako supervízorka v post-produkcii v Toronte. Podobnosť medzi týmito dvoma je naozaj úžasná! :-)

7. Elvis Presley

Elvis Presley

Elvis Presley

The Riff Repeater

​Kráľ rockandrollu vystupoval aj ako herec a to, že mal dvojča je pre mnohých asi prekvapenie. Bohužiaľ, jeho brat Jesse Garon zomrel pri narodení. Elvisa to vraj prenasledovalo po celý jeho život.

Najčítanejšie