Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
J Lo po rokoch prehovorila o sebadeštrukčnom vzťahu s Benom Affleckom!
Zdielať na

J Lo po rokoch prehovorila o sebadeštrukčnom vzťahu s Benom Affleckom!

Zdroj: profimedia

Celkom pri ňom prišla o svoje sebavedomie.

Ben Affleck a Jennifer Lopez boli kedysi jedným zo zlatých párov. Patrili medzi obľúbené dvojice a ľudia im dokonca vymysleli spoločnú prezývku - Bennifer.

Potom, čo sa zoznámili počas nakrúcania filmu Láska s rizikom v roku 2002, ich vzťah nabral raketovú rýchlosť. Od vzrušujúceho romániku k zasnúbeniu sa dostali za dva roky. Následne odvolali svoju svadbu v roku 2004. Dnes patria k párom, na ktoré sme takmer zabudli.

​Po rozchode, Ben a Jen nechceli vôbec komentovať, čo sa medzi nimi stalo. Teraz, o trinásť rokov neskôr, sa konečne otvorili verejnosti. JLo nedávno vysvetlila, že toto obdobie bolo pre ňu veľmi ťažké: "Celkom som stratila sebavedomie, spochybňovala som, či vôbec patrím do šoubiznisu a myslela som si, že za nič nestojím. Náš vzťah sa rozpadol prakticky pred celým svetom. Trvalo mi dva roky, než som sa cez to preniesla."

profimedia

​48-ročná speváčka a herečka pokračuje: "Keď sú muži po dvadsiatke, sú veľmi sebavedomí, ale ženy sú veľmi neisté. A po tom sa to vymení . Muži strácajú zem pod nohami a ženy sa cítia pohodlne vo svojej koži. To ich robí krajšími."

"Keď som mala 20 rokov, nikdy som si nevážila vlastné telo alebo to, ako vyzerám. Teraz rada vykričím do celého sveta: "Pozrite sa na mňa a pozrite sa na seba!" Nemyslím to arogantne, len konečne viem oceniť svoju krásu."

profimedia

​​Ben má svoj vlastný názor na to, prečo ich vzťah nevyšiel. Podľa neho boli pod neúnosným tlakom širokej verejnosti: "Myslím si, že sme urobili chybu už na začiatku, keď sme boli proste zamilovaní a takí nadšení, že sme boli príliš otvorení. Nemyslím si, že by sme čakali, do akej miery to zasiahne náš vzťah."

Rozhodne, spomínanie na týchto dvoch v nás vyvoláva istú nostalgiu...

Najčítanejšie