Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aké sú rozkošné! 12 bábätiek, ktoré sa narodili tento rok celebritným párom!
Zdielať na

Aké sú rozkošné! 12 bábätiek, ktoré sa narodili tento rok celebritným párom!

Zdroj: https://www.instagram.com/rosiehw/?hl=sk

Bol to rok celebritných dvojčiat.

Gal Gadot a Yaron Versano

https://www.instagram.com/gal_gadot/

​Po impozantnom natáčaní filmu Wonder Woman počas piatich mesiacov tehotenstva, herečka privítala v marci na svet svoju druhú dcérku, Mayu. Gal a jej manžel Yaron sa tešili zo svojho prvého potomka v roku 2011. Herečka oznámila túto na Instagrame sladkou rodinnou fotkou.

Marion Cotillard a Guillaume Canet

https://www.instagram.com/marioncotillard/?hl=sk

​V marci sa narodila francúzskej herečke a jej manželovi - režisérovi, dcéra Louise. Pár už má spolu 5-ročného syna Marcela.

Natalie Portman a Benjamin Millepied

https://www.instagram.com/natalieportmanlove/

​Herečka a choreograf v marci privítali na svet svoje druhé dieťa, dcérku Amaliu. Pár, ktorý sa vzal v roku 2012, už má spolu 5-ročného syna menom Aleph.

Rosie Huntington-Whiteley a Jason Statham

https://www.instagram.com/rosiehw/?hl=sk

​Modelke a hercovi sa narodilo ich prvé dieťa, syn Jack Oscaar Statham, 24. júna 2017. Čerstvá mamička zdieľala sladkú fotografiu na svojom Instagrame.

Amatus Sami-Karim a Mahershala Ali

https://www.instagram.com/mahershalaali/

​Niekoľko dní predtým, než Ali získal Oscara za najlepšieho herca za film Moonlight, jeho žena porodila ich prvé dieťa: dcéru menom Bari Najma.

Sophie Hunter a Benedikt Cumberbatch

Isifa

​Pár privítal svoje druhé dieťa, syna Hala Audena Cumberbatcha, 3. marca. Teraz už tvoria štvorčlennú rodinu, dvojica má ešte dvojročného syna Christophera "Kita" Carltona.

Amanda Seyfried a Thomas Sadoski

Instagram

​Pár privítal tento rok svoje prvé dieťa, dievčatko. Herečka povedala, že neprezradí verejnosti meno svojej dcéry v záujme zachovania súkromia svojej rodiny.

Irina Shayk a Bradley Cooper

Bradley Cooper a Irina Shayk

Bradley Cooper a Irina Shayk

profimedia.sk

​V apríli sa tomuto páru narodilo ich prvé dieťa, menom Lea de Seine Shayk Cooper. Napriek tomu, že modelka a herec boli ohľadom narodenia svojej dcéry relatívne ticho, fotografom sa podarilo zachytiť celú rodinku v Kalifornii aj New Yorku.

Zooey Deschanel a Jacob Pechenik

profimedia.sk

​Páru sa tento rok narodilo ich druhé dieťa, syn menom Charlie Wolf Pechenik. Sú už rodičmi dvojročnej dcéry Elsie Otter.

Amal a George Clooney

Profimedia

​Tento pár privítal v júni dvojičky, dievča a chlapca menom Ella a Alexander. Hoci sa manželia rozhodli, že nebudú zdieľať žiadne fotografie svojich novorodencov, na verejnosť sa dostali snímky paparazzov.

Tasha McCauley a Joseph Gordon Levitt

Joseph a Tasha sa stali manželia,

Joseph a Tasha sa stali manželia,

Reprofoto/People

​Páru sa v júli narodilo ich druhé dieťa, chlapec. Keďže sa rozhodli strážiť si svoje súkromie, neprezradili meno ani žiadne iné podrobnosti o svojom novorodencovi.

Lake Bell a Scott Campbell

https://www.instagram.com/lakebell/

​Herečka a tatér uvítali v júni svoje druhé dieťa, syna Ozzyho. Pár mal svadbu v roku 2013 a spolu už majú aj 2-ročnú dcéru Novu.

Najčítanejšie