Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
10 vecí, ktoré sme sa dozvedeli o Meghan Markle, než odišla zo všetkých sociálnych sietí!
Zdielať na

10 vecí, ktoré sme sa dozvedeli o Meghan Markle, než odišla zo všetkých sociálnych sietí!

Zdroj: Facebook

Po troch mesiacoch od oznámenia zasnúbenia, si Meghan Markle odstránila všetky účty.

1. Podieľa sa na množstve humanitárnej práce.

http://www.shared.com

​Zatiaľ čo strávila veľa času prípravou a natáčaním seriálu Kravaťáci, Meghan si našla čas aj na dobré skutky. Stala sa svetovým veľvyslancom pre organizáciu World Vision Canada a obhajcom organizácie OSN pre rodovú rovnosť a posilnenie postavenia žien. Určite bude ďalej pokračovať v humanitárnej práci aj keď sa z nej stane princezná na plný úväzok.

2. Má rada kaligrafiu.

Youtube

​Keď rozbiehala úspešnú kariéru v herectve, Meghan pracovala na voľnej nohe ako kaligrafistka a písala svadobné oznámenia pre rôzne celebrity: "Myslím si, že ručne písané pozvánky sú stratenou umeleckou formou. Keď som mala svoj televízny debut, otec mi napísal list, ktorý stále mám. Myšlienka, že si niekto urobí čas, aby vzal do ruky pero a papier, je naozaj zvláštna," povedala.

3. Už raz bola vydatá.

http://www.shared.com

​Meghan chodila s producentom Trevorom Englesonom v roku 2004 a vzali sa v roku 2011. Dvojica sa rozviedla o dva roky neskôr.

4. Miluje inšpiratívne citáty.

Instagram

​Vie, že slová dokážu zmeniť svet a vždy sa na svojom profile postarala o niečo inšpiratívne, čo by povzbudilo jej fanúšikov.

5. Nemá rada, keď sa na jej fotky použije Photoshop.

Profimedia

​Všetci vieme, že Meghan je mulatka. Jej matka je Afroameričanka a otec je biely. Už v minulosti hovorila o výzvach spojených s jej pôvodom a tým, že ju považujú za "etnicky nejednoznačnú". To však neznamená, že by chcela vyzerať inak: "Dodnes ma najviac rozčuľuje, keď mi fotografi zmenia tón pleti a odstránia moje pehy," povedala.

6. Svojich psov miluje nadovšetko.

http://www.shared.com

​Meghan povedala, že jedna z prvých vecí, ktoré ráno urobí je, že pobozká svojich psov, nechá ich vybehnúť na dvor a dá si raňajky. Fanúšikom už chýbajú fotografie Bogarta a Guya!

7. Rada si nájde čas na cvičenie.

http://www.shared.com

"Beh sa stal mojou formou meditácie, ktorá sa mi páči, pretože mi dovoľuje dostať všetko z hlavy," povedala. "Tiež mám rada intenzívnu hodinu vinyasa - a ešte lepšie je, keď ju prestriedam s hip-hopom."

8. Je blízka priateľka mnohých slávnych celebrít.

http://www.shared.com

​Napríklad, Serena Williams a Meghan sú v podstate najlepšie kamarátky. Na svoj profil zavesila ich fotografiu, na ktorej vidieť, ako sa navzájom podporujú : "Rýchlo sa stala mojim dôverníkom, ktorému môžem kedykoľvek napísať, aj keď som bola na cestách. Je to kamarátka, ktorú som sprevádzala na jej tenisových zápasoch a dievča, ktoré stojí oboma nohami na zemi," povedala.

9. Príležitostne hreší...

http://www.shared.com

​Na jednom zo svojich príspevkov na sociálnej sieti opísala tekvicu, ktorú použila namiesto fondue takto: "Je to *** dobré, najlepšia vec, akú som kedy jedla." Páni, to muselo byť naozaj výborné!

10. Je feministka.

http://www.shared.com

Meghan presadzuje feminizmus už od mladého veku. Keď mala 11 rokov napísala list vtedajšej prvej dáme Hillary Clinton, kde sa sťažovala na to, že istý výrobca mydla naznačuje, že ženy patria do kuchyne.

Ktorý fakt o Meghan vás najviac prekvapil? :-)

Najčítanejšie