Polojasno
21°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
6 spevákov, ktorí zažiarili aj na filmovom plátne!
Zdielať na
Fenomény

6 spevákov, ktorí zažiarili aj na filmovom plátne!

V šoubiznise je veľa ľudí, ktorí boli obdarení mnohými talentami a rozhodli sa ich potenciál ukázať aj v iných sférach, než sme zvyknutí. Vybrali sme šesť spevákov a speváčok, ktorí excelovali vo filmoch a išlo im to naozaj dobre!

1. Justin Timberlake
Justina sme po prvý raz zaregistrovali vo väčšej úlohe vo filme Alpha Dog. Nasledovali snímky ako Sociálna sieť, Mrcha učiteľka, Ide len o sex alebo Runner Runner. Naposledy svoj hlas prepožičal postavičke z filmu Trolovia a zahral si aj vo filme Woodyho Allena – Koleso zázrakov.

thesun.co.uk

2. Lenny Kravitz
Prvá úloha Lennyho Kravitza bola vo filme Zoolander, kde hral samého seba. Jeho fanúšikovia však boli veľmi prekvapení, keď zistili, že stvárnil módneho návrhára Cinnu vo filme Hry o život. Lenny sa aj naďalej venuje viac hudbe, no herectvo v rodine ostáva. Jeho dcéra je známa herečka Zoë Kravitz, ktorá hrala napríklad v oceňovanej mini sérii Big Little Lies.

pinterest.com

3. Jennifer Hudson
V roku 2006 priam vystrelila ku hviezdam keď za svoju debutovú úlohu vo filme Dreamgirls získala Oscara. Jennifer sa aktívne venuje herectvu aj dodnes, no podieľa sa skôr na menších projektoch.

hawtcelebs.com

4. David Bowie
Okrem toho, že bol David Bowie spevákom, bol aj výborným hercom. Svedčia o tom projekty, na ktorých pracoval. Vyberal si náročné úlohy, ktoré dokázal zahrať naozaj presvedčivo. Snímky ako Labyrint, Muž, ktorý spadol na Zem či Dokonalý trik dokazujú jeho herecký talent.

independent.co.uk

5. Jared Leto
Jared Leto je frontmanom skupiny 30 seconds to Mars, napriek tomu sme ho mohli vidieť v mnohých kultových filmoch. Klub bitkárov, American Psycho, Requiem za sen a Klub poslednej nádeje – to je len časť z Jaredových filmov, v ktorých ohúril publikum. Za svoju úlohu transgender aktivistky s chorobou Aids, získal v roku 2014 svojho, zatiaľ jediného, Oscara.

pinterest.co.uk

6. Rihanna
Rihannina prvá úloha bola vo filme Battleship v roku 2012, no zdá sa, že jej prelomová úloha ešte len prichádza. Tento rok príde do kín film Ocean´s 8, v ktorom si zahrá po boku hviezd ako Cate Blanchett, Sandra Bullock či Anne Hathaway.

bet.com

Autorka: Lucia Harbuľáková 

Zdielať na

Najčítanejšie