Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kate Hudson vychováva deti celkom inak ako Goldie Hawn: S ktorou metódou súhlasíte?
Zdielať na

Kate Hudson vychováva deti celkom inak ako Goldie Hawn: S ktorou metódou súhlasíte?

Kate Hudson a Goldie Hawn otvorene prehovorili o svojich rôznych rodičovských štýloch, o ich vzťahu a inom.

Dvojica mama-dcéra, Goldie Hawn a Kate Hudson, nedávno prehovorili o tom, čo sa od seba navzájom naučili, no aj o odlišnostiach ich výchovných metód. "Som miernejšia, oveľa miernejšia," prezradila 74 ročná Goldie."Kate je oveľa prísnejšia, je ako Atila," zasmiala sa. Ty si bola prísna, keď si musela byť,“ odpovedala jej Kate, ktorá je mamou 3 detí.

 „Naše deti sú našimi najväčšími učiteľmi. A ako rodič by ste mali byť pripravení sa stále učiť, pretože neviete všetko,“ dodáva Hawn. "Vaše deti nie sú vy a vy nie ste nimi. To je jedna vec, na ktorú je potrebné nezabudnúť.“

People

​Najlepšia rada o materstve, ktorú kedy Hawn dala svojej dcére, bolo v čase, keď Kate bola tehotná so synom Ryderom a premýšľala, prečo sa cítila smutne. Vtedy jej povedala: „Pretože v sekunde, ako bábätko opustí tvoje telo, už ti nepatrí.“ To bola podľa Kate Hudson, tá najmocnejšia myšlienka. "Myslím si, že veľa matiek, najmä so svojimi dievčatami, sa cítia bezmocne, keď si myslia, že už nie sú potrebné... Je to však len fáza,“ dodala Hawn. "Potom príde čas, keď sa znova stretnete."

People

​Táto dvojka má neskutočne blízky vzťah a vždy to tak bolo. Žiadne téma nebola u nich tabu a to ani pri diskusii o sexe.  "Čo si ma naučila o sexe? Toho je tak veľa,“ povedala Kate a pozerala sa na svoju mamu. "Prekvapivo, hovoríme veľa o sexe."

People

​Goldie si spomenula na situáciu, keď jej dcéra bola mladšia: „Povedala som jej, aby pochopila, že jej mamička nie je prudérna a miluje sex.“ "To je pravda," odpovedala Kate. „A potom povedala: Sex je veľmi zábavný. Ale je lepší, keď ho máš len s jednou osobou. A to bola dobrá lekcia.“

Súvisiace články

Najčítanejšie