Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mila Kunis odhalila nový účes a pikantné detaily vzniku jej vzťahu s Ashtonom
Zdielať na

Mila Kunis odhalila nový účes a pikantné detaily vzniku jej vzťahu s Ashtonom

Zdroj: Profimedia

Hollywoodska kráska ukrajinského pôvodu priznala, že s otcom jej dvoch detí vlastne neplánovali spoločnú budúcnosť a ani manželstvo. Jednoducho sa dohodli, že budú mať nezáväzný sex. Presne ako vo filmoch, v ktorých obaja herci v roku 2011 hrali!

Mila sa totiž objavila po boku speváka a herca Justina Timberlaka v komédii Ide len o sex a Ashton si vo filme Hlavne nezáväzne skúsil, aké je to nezamilovať sa do Natalie Portman;) Ako však herečka podotkla, v skutočnom živote sa im ich pôvodné plány s Ashtonom vymkli spod kontroly!

 „ Ja neviem, či o tom vlastne smiem hovoriť. Asi sa doma dostanem do problémov! Obaja sme hrali vo filmoch s rovnakou zápletkou a to nás spojilo. No poviem vám úprimne, v bežnom živote to takto jednoducho nefunguje...”

Mila má nový trendy účes

Mila má nový trendy účes

InStyle

Ani jeden z dvojice nemal záujem o záväzky. Kutcher sa v roku 2011 rozviedol s Demi Moore a Kunis sa iba krátko predtým rozišla s bývalou detskou hviezdou Macaulayom Culkinom. Ich vzťah trval takmer desať rokov! Ashton a Mila boli bývalí kolegovia zo seriálu Tie roky sedemdesiate...

„ Neboli sme v kontakte. Zbadala som ho v publiku počas nejakej ceremónie a pomyslela som si, že ten chlap vyzerá sexy! Až neskôr mi došlo, že je to Ashton. Dali sme sa do reči a noc som strávila v jeho dome. Dohodli sme sa, že mi neskôr zavolá...a zavolal. Pôvodne sme sa stretávali iba pre zábavu a sex! On sa práve rozviedol a ja som mala za sebou rozchod, takže sme nechceli žiadne záväzky. A o tri mesiace sa všetko zmenilo! Keď sme sa o rok neskôr zasnúbili, naši spoloční kamaráti zostali v šoku! ” dodala so smiechom Mila.

Herečka rada experimentuje s vlasmi. Ktorý účes sa vám páči najviac?

Súvisiace články

Najčítanejšie