Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pozrite sa, kto sa skrýva pod maskou Čierneho Pantera!
Zdielať na
Fenomény

Pozrite sa, kto sa skrýva pod maskou Čierneho Pantera!

Zdroj: etonline.com

Do kín dorazí už o pár týždňov nová marvelovka s názvom Čierny Panter.

Film nás zavedie do technologicky vyspelej krajiny Wakanda, kde po smrti kráľa na trón nastupuje jeho syn – T´Challa. Nový kráľ však okrem kráľovských povinností zdedil aj povinnosť chrániť svoju krajinu a to v prestrojení, za už spomínaného, Čierneho Pantera. Toho si zahral 41-ročný herec Chadwick Boseman.

Chadwick nie je v Hollywoode žiadnym nováčikom. Predtým než prerazil, študoval herectvo na Oxforde, to však pre neho nie je jedinou vášňou v živote. Túži byť scenáristom a režisérom. Napriek tomu, že ho v minulosti od tohto rozhodnutia jeho agenti odhovárali a smerovali ho viac na hereckú dráhu, nevzdáva sa. Zatiaľ má na konte ako režisér dva krátke filmy.

Na začiatku jeho kariéry, ktorá sa datuje od roku 2003, hral Chadwick najmä v seriáloch. Prelomová filmová úloha prišla o 10 rokov neskôr, vo filme 42, kde stvárnil prvého profesionálneho hráča baseballu čiernej pleti. Neskôr sa vžil do postavy speváka Jamesa Browna vo filme Get on Up.

http://ew.com/

​Po prvýkrát sme Chadwicka ako Čierneho Pantera mohli vidieť vo filme Captain America: Civil War. Herec má so štúdiom Marvel podpísanú zmluvu na päť filmov, čo znamená, že po Čiernom Panterovi nás čakajú ešte tri. Je však isté, že okrem postavy T´Challa ho uvidíme aj v iných projektoch.

Film má premiéru 15. februára!

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie