Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Neuveríte, na akých absurdných miestach schovávajú hviezdy svojho Oscara!
Zdielať na
Fenomény

Neuveríte, na akých absurdných miestach schovávajú hviezdy svojho Oscara!

Zdroj: teamrock.com

Získať zlatú sošku Oscara je pocta pre každého herca či herečku. Niektorí z nich však vystavujú svoju výhru na naozaj zaujímavých miestach, iní ju zas nevideli už niekoľko rokov.

Jodie Foster


Jodie získala svojho prvého Oscara v roku 1988 za film Znásilnenie. O tri roky na to, nasledoval ďalší, za film Mlčanie jahniat. Svoje sošky však uchováva na naozaj zaujímavom mieste – v kúpeľni! Prečo? Vraj jej ladia s kohútikmi.

telegraph.co.uk

Goldie Hawn

Svojho Oscara získla v roku 1969 za film Kaktusový kvet. Herečka ho umiestnila na poličke vo svojej meditačnej miestnosti v dome, ktorý sa nachádza v Los Angeles.

indiatoday.in


Jared Leto

Jared položil Oscara na prvé miesto, ktoré mu prišlo ako vhodné, keď v roku 2014 prišiel z odovzdávania cien. Doteraz sa nachádza na poličke v kuchyni, medzi vegánskym maslom a pukancami. Jeho soška je však výnimočná škrabancom na zadnej strane, ktorý vznikol počas schádzania po schodoch, keď Jared požičiaval sošku na fotenie kolegom.

glamour.com

Anna Paquin

Anna vyhrala cenu Akadémie, keď mala len 11 rokov. Sošku vraj dodnes schováva v šuplíku vedľa topánok.

pinterest.com

Morgan Freeman

Keď Freeman v roku 1988 staval svoj dom v Mississipi, jeden z robotníkov mu povedal, že mu tam postaví skriňu na trofeje. Na ňu umiestnil nápis: Zákaz parkovania. Len pre Oscara. Keď v roku 2005 sošku vyhral, umiestnil ju hneď na miesto pre ňu určené.

closerweekly.com

Susan Sarandon

Podobne ako Jodie Foster, Susan vystavila svoju výhru, za film Mŕtvy muž prichádza, v kúpeľni. V roku 2011 priznala, že jej Oscar je na turné s expozíciou zlata, ktorú organizuje Americké múzeum prírodných vied v New Yorku a pár rokov ho už nevidela.

http://komonews.com

Kate Winslet

Kate vedela, že jej hostia si chcú sošku za film Predčítať často poťažkať. Vystavila ju v kúpeľni, kde sa podľa jej slov ľudia zdržujú dlhšie, odkedy je tam vystavený Oscar.

popsugar.co.uk

Russel Crowe

Svojho Oscara za film Gladiátor umiestnil Russel na naozaj zaujímavom mieste. Drží ho v kurníku na svojom austrálskom ranči.

awardscircuit.com

​Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie