Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nervozita a trápnosť: Títo herci prezradili, aká bola ich prvá pusa!
Zdielať na

Nervozita a trápnosť: Títo herci prezradili, aká bola ich prvá pusa!

Nie každé bozkávanie je dokonalé ako z filmového plátna...

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron

profimedia.sk

​Rovnako ako väčšina ľudí, aj táto herečka bola veľmi nervózna pred svojim prvým bozkom: "Nosil zubný strojček a boli sme spolu na dvore... Práve sme dopozerali film Piatok trinásteho. Naozaj romantický film! Len tak sme tam postávali a celé to bolo také naplánované. Povedali sme si, že prídem k nemu, pozrieme si film a potom sa pobozkáme."

Nanešťastie pre Charlize, jej partner bol rovnako nervózny, ako ona: "Volal sa Nicky, len tak tam stál a hovoril: "Chceš to urobiť, chceš to urobiť? Dobre, tak to urobme!" Postávali sme a strašne dlho sme sa o tom dohadovali, bolo to hrozné. No potom prišlo zatmenie, sliny a jazyk."

Mila Kunis

Profimedia.sk

​Našťastie pre Milu, jej prvý bozk bol s mužom, ktorého sa nakoniec vzala! Ona a Ashton Kutcher sa stretli na natáčaní seriálu Tie roky sedemdesiate, no začali spolu chodiť až v roku 2012. Majú spolu aj dve krásne deti.

"Najskôr som si pomyslela, že je veľmi roztomilý a vyzerá ako model pre Calvina Kleina! No potom som sa dozvedela, že ho musím pobozkať. Bola som taká nervózna a bála som sa, pretože som bola doňho zamilovaná."  Spomína Mila na ich bozkávanie pred kamerou.

Zac Efron

Pravdepodobne si väčšina ľudí myslí, že tento populárny herec sa po prvý raz bozkával pred kamerami, keď vo veľmi mladom veku stvárnil postavu basketbalovej hviezdy v High School Musical. No, predstavte si, že to bolo oveľa skôr...

"Bol  som asi v piatej triede a stalo sa to v domčeku na strome. Hrali sme hru a zmenilo sa to na Pobozkaj toho, čo sedí pri tebe," hovorí. "Bol som tam ako jediný chlapec a okolo mňa bolo niekoľko dievčat. Bol som nadšený."

Dakota Fanning

profimedia.sk

Táto herečka je vo filmovom biznise od piatich rokov a jej prvú pusu sme všetci videli vo filme Dievča na roztrhanie. Ona však tento bozk nepočíta: "Môj skutočný prvý bozk som dostala na ceste pred domom, keď som mala štrnásť rokov. Môj priateľ bol u nás doma na návšteve. Spomínam si, že som potom utiekla rýchlo dovnútra, pretože som sa bála, že nás všetci môžu vidieť."

Najčítanejšie