Skoro jasno
15°
Bratislava
Tá má ale vkus! Jennifer Aniston ukázala svoju vilu, ktorú si sama zariadila!
Zdielať na
Fenomény

Tá má ale vkus! Jennifer Aniston ukázala svoju vilu, ktorú si sama zariadila!

Zdroj: whas11.com

Hollywoodska kráľovná komédií – aj takto môžeme nazvať Jennifer Aniston. Minulý týždeň oslávila 49 rokov, no vyzerá ako čerstvá tridsiatnička. Aký je jej koníček? Možno by ste to na ňu nepovedali, no svoj voľný čas trávi zariaďovaním a rekonštruovaním interiérov.

Jennifer zariadila aj vilu, v ktorej spoločne býva so svojim manželom Justinom Therouxom a ich troma psami. Miluje renovovanie či už ide o nábytok, domy alebo byty. Ak by sa nevenovala herectvu, určite by chcela pracovať v tejto oblasti. Sama však hovorí, že je tento koníček finančne náročný.

architecturaldigest.com

architecturaldigest.com

„Niečo na tom je, vyberať látky a dokončovať veci, napĺňa to moju dušu.“ Jej láska k tomuto koníčku je prenesená do jej kalifornského príbytku z roku 1965. Dom kúpila v roku 2011. „Esteticky bol tento dom najďalej od mojej predstavy, no mala som pocit, že to môže fungovať. Je to ťažké popísať, ale cítila som spojenie,“ vyjadrila sa o kúpe. Dáva si záležať na tom, aby interiér vyzeral dobre, ale zároveň musí byť pohodlný.

architecturaldigest.com

Hoci je Jennifer veľmi vyťažená (najnovšie ju budeme môcť vidieť v nezávislej komédii Dumplin´ ako bývalú kráľovnú krásy), snaží sa udržiavať si svoje priority. „Kedysi som si myslela, že je niečo romantické na tom, ak sa každé tri mesiace zdvihnem a pôjdem niekam inam. Teraz sa snažím viac sústrediť na projekty, ktoré beriem. Keď sa pozriem na svojho muža a svojich psov, nechce sa mi ísť nikam,“ povedala.

architecturaldigest.com

​A čo na to jej manžel? „Justin jednoznačne chcel byť zapojený, tak som sa musela naučiť ako pripojiť ďalšieho človeka do tohto dizajnérského procesu,“ priznala. Zdá sa, že sa herečka usadila a je spokojná, čo je vidieť aj na fotkách, ktoré nafotil magazín Architectural Digest.

architecturaldigest.com

architecturaldigest.com

Autorka: Lucia Harbuľáková 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie