Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ashton Kutcher sa skryl v lese, kde celý týždeň nič nejedol! Prečo?
Zdielať na

Ashton Kutcher sa skryl v lese, kde celý týždeň nič nejedol! Prečo?

Zdroj: profimedia.sk

Svoje emócie rieši radikálnym spôsobom.

Napriek tomu, že už prešlo päť rokov od jeho rozvodu s Demi Moore, Ashton Kutcher stále nie je pripravený o tom hovoriť.

Po ich rozchode v roku 2013 sa rozhodol premýšľať nad svojím životom celý týždeň v horách, kde dodržiaval absolútny pôst.

ISIFA

​Kutcher a Moore boli spolu šesť rokov. Krátko pred rozchodom našiel lásku u Mily Kunis.

Klebety tvrdili, že Kutcher podviedol Moore, ktorá je o 16 rokov staršia, čo nakoniec viedlo k ich rozvodu: "Hneď po tom, čo som sa rozviedol, som odišiel sám na týždeň do hôr," povedal Ashton. "Vypol som všetky počítače, mobily, všetko," vysvetlil. "Bol som tam sám, takže som sa s nikým nerozprával, mal som so sebou len poznámkový blok, pero, vodu a čaj."

Kutcher povedal, že sa rozhodol ísť do divočiny, aby si vyčistil hlavu, no vraj získal toho ešte viac: "Už na druhý deň som mal halucinácie, čo bolo fantastické," povedal. "Bolo to úžasné. Cvičil som tai chi s vlastnou energiou."

ISIFA

​Tiež sa rozhodol, že sa viac ponorí do svojich bývalých vzťahov: "Napísal som všetkým partnerkám, ktoré som mal v minulosti a s ktorými som sa rozišiel v hneve. Na konci týždňa som tieto listy poslal," povedal Kutcher. Ashton síce neprezradil, či mu aj odpísali, ale povedal, že to bolo pre neho terapeutickým a duchovným zážitkom.

Instagram/ashtonmila

​O šesť rokov neskôr sa Kutcher oženil s Milou Kunis a spolu majú dve deti, trojročnú dcéru Wyatt a ročného syna Dimitriho.

Najčítanejšie