Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zatiaľ čo nakrúcala film v zahraničí, jej priateľ si zobral inú. Aj takto sa rozchádzajú hviezdy!
Zdielať na

Zatiaľ čo nakrúcala film v zahraničí, jej priateľ si zobral inú. Aj takto sa rozchádzajú hviezdy!

Niektoré hviezdy sa rozišli v súkromí, iné nebrali na nič ohľad a vzťah ukončili veľmi drzým spôsobom, ako napríklad cez sms alebo v priamom prenose. Prinášame vám najkrutejšie rozchody, ktoré vám zmenia pohľad na niektoré celebrity.

Minnie Driver a Matt Damon

Minnie zistila, že s Mattom, svojím hereckým kolegom z filmu Dobrý Will Hunting, už nechodí, keď sa ho Oprah Winfrey opýtala, či je slobodný alebo nie. Matt odpovedal, že momentálne s nikým nechodí, napriek tomu, že až do tej doby tvoril pár s Minnie. „Je to nešťastie, že šiel Matt k Oprah. Pre neho to vyzeralo ako dobrá príležitosť dať svetu vedieť, že už spolu nechodíme, no mne to pripadalo skutočne nevhodné,“ povedala Minnie v roku 1998.

pinterest.com

​Katy Perry a Russell Brand

Speváčka Katy Perry a herec a komediant Russell Brand mali krátke manželstvo, ktoré trvalo len 14 mesiacov. Russell vysvetlil ich rozchod médiám lepšie ako samotnej Katy. To, že sa s ňou rozchádza jej napísal do sms počas osláv Nového roka. „Je to veľmi múdry muž a ja som bola zamilovaná, keď som si ho brala. Nerozprávali sme sa, odkedy mi tú sms poslal. Bolo to v roku 2011,“ vysvetlila Katy.

nydailynews.com

Jennifer Aniston a John Mayer

Zdá sa, že v Hollywoode je bežné rozchádzať sa cez sms. John sa s hviezdou zo seriálu Priatelia rozišiel presne týmto spôsobom.

metro.co.uk

Laura Dern a Billy Bob Thornton

Billy podviedol Lauru, zatiaľ čo v zahraničí nakrúcala svoj nový film. Keď sa vrátila, čakalo ju doma prekvapenie. Zistila, že žena, s ktorou ju Billy podvádzal, bola Angelina Jolie a už sa s ňou stihol aj oženiť! „Bola som preč a po mojom návrate som sa dozvedela, že môj priateľ mi bol neverný a stihol sa aj oženiť. Odvtedy sme spolu nehovorili,“ povedala Laura.

usmagazine.com

Eva Longoria a Tony Parker

Zúfalou manželkou sa Eva stala po tom, čo našla v Tonyho telefóne sms správy, ktoré si posielal s manželkou jeho spoluhráča z NBA. Samozrejme, Eva hneď potom vyplnila žiadosť o rozvod.

popsugar.com

Julia Roberts a Kiefer Sutherland

Kto by povedal, že Julia si zaslúžila titul nevesty na úteku dávno pred rovnomenným filmom? V roku 1991, len pár dní pred jej svadbou s Kieferom Sutherlandom, utiekla s jeho kamarátom Jasonom Patricom. „Obaja sme boli mladí a veľmi zamilovaní. Rozhodli sme sa, že sa chceme vziať, no zrazu sa to celé pokazilo,“ okomentoval situáciu Kiefer.

pinterest.com

Tom Cruise a Katie Holmes

Tom ani len netušil, že svoje 50. narodeniny bude oslavovať ako slobodný muž. Len deň pred svojimi narodeninami dostal od Katie predčasný darček – rozvodové papiere.

boomsbeat.com

Najčítanejšie