Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Závisláci a nerváci. Toto sú herci a herečky, s ktorými sa najťažšie pracuje!
Zdielať na

Závisláci a nerváci. Toto sú herci a herečky, s ktorými sa najťažšie pracuje!

Funguje to ako na každom inom pracovisku, kde sa stretnú rôzne osobnosti na jednom mieste a môže medzi nimi prísť ku konfliktu. S kým je nakrúcanie náročnejšie pre jeho nároky? A s kým nechce štáb vôbec pracovať?

Niektorí herci a herečky sa jednoducho nechcú prispôsobiť a robia pri nakrúcaní problémy. 

Jennifer Lopez

Speváčka a herečká je známa tým, že má zoznam požiadaviek, ktoré musí štúdio počas natáčania splniť. Jennifer musí bývať len v 5 hviezdičkových hoteloch a presúva sa iba súkromným lietadlom. Samozrejme, všetko na náklady štúdia. 

theworldtreetop.com

Bruce Willis

Hrdina vo filmoch, mrzút v realite. Počas nakrúcania je vraj hrubý a odmieta akékoľvek propagačné práce spojené s filmom. Pre svoje požiadavky na honorár vo filme Expendables: Nezničiteľní 3 sa štúdio rozhodlo s ním ďalej nepokračovať na tomto filme. Sylvester Stallone ho dokonca nazval na sociálnej sieti chamtivým a lenivým.

conversationsabouther.net

Russell Crowe 

Novozélandský herec je veľmi výbušný. Na pľaci svojich kolegov vyháňal a kričal po nich. Viacerí zamestnanci s ním preto odmietli spolupracovať. V roku 2002 počas odovzdávania cien BAFTA ďakoval za svoju výhru príliš dlho, a preto sa režisér tejto ceremónie rozhodol jeho reč skrátiť. Russell vtedy po režisérovi nevhodne kričal. 

pinterest.com

Julia Roberts

Po natáčaní filmu Hook sám Steven Spielberg povedal, že s Juliou už nikdy pracovať nechce. Spielberg však nie je jediná hviezda, ktorá na Juliu nedokázala nájsť pekné slová. "Julia je alkoholička. Keď ste jej ponúkli chľast, ľahšie sa s ňou pracovalo. To bolo všetko," povedal o svojej hereckej kolegyni George Clooney.

juliarobertsonline.com

Charlie Sheen 

Charlieho zlá povesť je veľmi známa. Produkčný tím seriálu Dva a pol chlapa hovorí, že Charlie a jeho postava boli jeden a ten istý človek. Charlie žil večierkami a ženami, chýbal na skúškach a bol veľmi výbušný. 

collider.com

Marlon Brando

Marlon bol jeden z najnepríjemnejších hercov vôbec. Neučil sa svoje texty, počas skúšok odmietal nosiť nohavice, tvrdil, že je alergický na svojich kolegov a na nakrúcanie chodil stále neskoro. 

theplace2.ru

Lindsay Lohan 

Počas jej závislosti na drogách chodila Lindsay na nakrúcanie neskoro a nedalo sa to s ňou vydržať. Film Liz a Dick: Veľká filmová láska pre jej výkyvy nálad takmer nedokončili. 

usmagazine.com

Christian Bale 

Christian je perfekcionista, čo nie je niekedy na škodu, ale ak to vyžaduje aj od svojich kolegov, môžu nastať problémy. Existuje video, na ktorom kričí po režisérovi filmu Terminator Salvation, pretože mu vbehol na scénu počas toho, ako hral. 

thecut.com

Shia LaBeouf 

Na pľaci pri natáčaní filmu Železné srdce sa Shia údajne pobil s Bradom Pittom. Po tomto incidente sa všetko vyriešilo a fungovali naďalej ako kolegovia, no hádku vraj vyvolal Shia a štáb nikdy nevedel, kedy sa to môže zopakovať.

vulture.com

Lea Michele

Hviezda zo seriálu Glee vraj bola neuveriteľne drzá k svojim kolegom. Každý musel svoje plány prispôsobiť jej, keďže sa natáčalo podľa toho, ako si Lea povedala. Čakalo sa, kým nebude Lea pripravená a mnohokrát odmietla komunikovať so štábom. 

etonline.com

​Tak ktorý herec či herečka vás prekvapili najviac? 

Najčítanejšie