Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Považovali ho za najsexi muža našej planéty. Teraz to však pokazil!
Zdielať na

Považovali ho za najsexi muža našej planéty. Teraz to však pokazil!

Zdroj: usatoday.com

Zdá sa, že Ben Affleck chcel dať svetu najavo, že je nový človek. Posúďte sami, ako to dopadlo.

Napriek tomu, že má 45 rokov a je abstinujúcim alkoholikom, vyzerá stále dobre. To, čo však so svojím výzorom urobil teraz, mnohých veľmi prekvapilo.

Ben pred nami skrýval tetovanie. Pokiaľ by šlo o niečo malé, nebolo by to také prekvapujúce. Herec sa však rozhodol pre zásadnú zmenu a dal si potetovať celý chrbát, čo v kombinácii s motívom pôsobí nevkusne. 

usmagazine.com

Okrem tohto nového prírastku má na svojom tele aj delfína, prekrížené kosti, rybu a lebku. Túto zvláštnu kombináciu dopĺňa farebný Fénix. Po prvý raz odfotili Bena s týmto tetovaním v roku 2015. Vtedy si všetci mysleli, že je to dočasné tetovanie pre najnovšiu rolu, čo Ben aj potvrdil. Ako môžeme vidieť na fotkách z Havaja, tetovanie je skutočné.

Jennifer Garner, Benova bývala žena, má na toto tetovanie vlastný názor. „Fénix povstal z popola. Predstavujem v tomto scenári ten popol ja? Cítim sa dotknutá. Odmietam byť popol,“ povedala.

Bena si doberali aj fanúšikovia na sociálnej sieti Twitter.

"Keď budete nabudúce smutní, spomeňte si, že nie ste Ben Affleck a (pravdepodobne) nemáte tetovanie také veľké, škaredé a smiešne, že ste museli klamať, že je to len dočasne pre film, aj keď zjavne nie je."

"Tetovanie na chrbte Bena Afflecka je, a to hovorím bez zveličovania, jednou z najvtipnejších vecí, aké som videl za celý svoj život. Preboha. Aký nádherný dar pre nás všetkých. Naozaj nádherný deň vďaka tomuto nechutne hlúpemu tetovaniu."

"Najzvláštnejšou vecou na celom tetovaní Bena Afflecka je, že klamal, keď hovoril, že je to pre úlohu a myslel si, že na to neprídeme." :-)

Najčítanejšie