Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Názory Mily Kunis o jej deťoch pobúrili celý svet!
Zdielať na

Názory Mily Kunis o jej deťoch pobúrili celý svet!

Zdroj: wallpapercave.com

Herečka sa nedávno objavila v show Ellen DeGeneres a jej kontroverzné vtipy o svojich deťoch vyvolali kritiku u divákov.

Mila hovorila o svojom najnovšom filme Špión, ktorý ma dostal. Keď sa moderátorka opýtala na jej deti, 34-ročná herečka porozprávala o tom, aké je to vychovávať štvorročnú dcérku Wyatt a ročného syna Dimitriho. Mila svoje vtipkovanie brala na ľahkú váhu, no našli sa aj takí, ktorí z toho vycítili sexizmus a myslia si, že jej názory na mužov a ženy nie sú len vtipmi.

clevelandjewishnews.com

„Je to neuveriteľne odlišné. Môj chlapec je ako leňochod. Je úžasný a ja ho milujem. Jedného dňa bude pravdepodobne pozerať túto reláciu a bude sa ma pýtať prečo som to povedala. No pravdou však je, že ženy sú múdrejšie ako muži. Je to zjavné podľa dvoch rôznych ľudí, ktorých vychovávam,“ povedala Mila, no to nebolo všetko.

Profimedia.sk

„Ženy sa do všetkého hneď pustia a mužom je to jedno. Oni sú skôr ako malí lídri prechádzajúci životom, tak trošku neandertálci. Napríklad Wyatt povie: „Prosím vás, podajte mi pohár“ a môj chlapec povie len „eh-eh“. Tak to je! Je tu obrovský rozdiel!“

Jej herecká kolegyňa Kate McKinnon Milu v jej názoroch podporila, keď so smiechom povedala, že Dimitriho v skutočnosti nikdy nevidela ani chodiť.

celebzz.com

Dimitriho možno v budúcnosti tieto názory urazia, no snáď to pochopí ako vtip. Niektorí ľudia sa však navážali do Mily a hovorili, že sexizmus je v poriadku len vtedy, ak ho prezentujú ženy. Tí, čo poznajú Milinu povahu však vedia, že veľmi dobre pozná rozdiel medzi sexizmom a vtipom a nikdy by nič podobné o svojom synovi seriózne nepovedala.

Najčítanejšie