Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tieto herečky spája jeden muž. Obe s ním chodili, no napriek tomu ostali kamarátkami!
Zdielať na

Tieto herečky spája jeden muž. Obe s ním chodili, no napriek tomu ostali kamarátkami!

Vzťahy sú komplikované, no vzťahy v Hollywoode sú ešte komplikovanejšie. Hovorí sa, že tam, kde každý pozná každého, nie je nič nezvyčajné, keď dve ženy natrafia na jedného muža a napriek tomu ostanú kamarátkami.

Cameron Diaz a Kate Hudson

Tieto dve herečky sú prepojené bejzbalovým hráčom Alexom Rodriguezom, ktorý momentálne chodí s Jennifer Lopez. Hovorí sa, že Kate si myslela, že Cameron sa dala dokopy s Alexom len aby sa jej pomstila za Justina Timberlakea. V roku 2012 zakopali vojnovú sekeru a na večierku Vanity Fair si všetko vysvetlili.

popsugar.com

Jennifer Aniston a Courtney Cox

Počas jedného rozhovoru, tieto dve herečky priznali, že v 90. rokoch obe randili s frontmanom skupiny Counting Crows – Adamom Duritzom. Jennifer s ním chodila ako prvá, no ich kamarátstvo to ani trochu nepoznačilo.

laineygossip.com

Dianna Agron a Emma Roberts

Dianna chodila s hercom Alexom Pettyferom menej ako rok, no hovorilo sa aj o možných zásnubách. Tri roky pred tým však Alex chodil s Emmou, dokonca si nechal na prst vytetovať jej iniciálky. To však vôbec neprekazilo kamarátstvo týchto dvoch herečiek, naopak, od roku 2011 sa spolu veľakrát zúčastnili na rôznych akciách.

dailymail.co.uk

Kristen Wiig a Drew Berrymore

Kristen a Drew sú už dlhoročné kamarátky. Okrem iného ich spája aj bubeník Fabrizio Moretti, s ktorým Drew chodila až 5 rokov, no rozišli sa v roku 2006. Kristen sa s ním dala dokopy v roku 2011, no Drew to nijak nerozladilo. Hádky by boli zbytočné, pretože Kristen a Fabrizio sa po 2 rokoch randenia rozišli.

laineygossip.com

Drew Berrymore a Gwyneth Paltrow

Drew sa nerozhorčovala ani nad tým, keď jej priateľka Gwyneth Paltrow chodila v roku 2001 s hercom Lukom Wilsonom. Drew s ním tvorila pár počas jej bujarých rokov, keď často striedala partnerov.

pinterest.com

Kate Beckinsale a Sarah Silverman

Tieto ženy spojil jeden muž – Michael Sheen. Kate s ním chodila 8 rokov a majú dcéru Lily Mo Sheen. So Sarah sa spoznala až po tom, čo s ňou začal Michael chodiť. Pár sa rozišiel len pred pár týždňami, no s Kate ostávajú priateľkami.

people.com

Nikki Reed a Nina Dobrev

Nina chodila s Ianom Somerhalderom niekoľko rokov. Rozišli sa v roku 2013. Ian sa potom dal dokopy s ich spoločnou kamarátkou Nikki Reed, ktorú si v roku 2015 zobral za ženu. Hovorilo sa, že Nikki stála za odchodom Niny zo seriálu Upírske denníky, kde s Ianom hrali pár, no tieto klebety vyvrátili v roku 2017 prostredníctvom Instagramu.

popsugar.com

Najčítanejšie