Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ben Affleck pomohol ťažko chorému chlapčekovi splniť jeho prianie!
Zdielať na

Ben Affleck pomohol ťažko chorému chlapčekovi splniť jeho prianie!

Tento príbeh je dôkazom toho, že Ben Affleck nie je superhrdinom len na filmovom plátne.

Fanúšik Batmana, len 11-ročný Mukuta, utečenec z Konga, trpel rakovinou, s ktorou bojoval v nemocnici v Altlante. Smrteľne chorý chlapček mal len dve želania. Znovu sa stretnúť so svojou celou rodinou (jeho mama a štyria ďalší súrodenci sú ešte stále v Afrike) a stretnúť svojho najobľúbenejšieho superhrdinu – Batmana.

imdb.com

Nemocnica zo začiatku požiadala len o dvojníka tohto superhrdinu, no vďaka sociálnym sieťam sa správa o malom Mukutovi dostala aj k reálnemu predstaviteľovi Batmana – Benovi Affleckovi. Ten v tom čase natáčal svoj film na Havaji, no rozhodol sa, že Mukutuvi zatelefonuje cez Skype a budú sa môcť vidieť aspoň takto.

https://twitter.com/VNHS/status/981984925388820486

Po tomto telefonáte sa Ben rozhodol splniť aj druhé prianie na Mukutovom zozname. Sľúbil, že zaplatí všetky výdavky Mukutovej mame, aby ho mohla prísť navštíviť z utečeneckého tábora v Zimbabwe. Ukázal tak, že človek nepotrebuje masku alebo plášť na to, aby sa stal superhrdinom.

Nanešťastie sa Mukutovi nepodarilo stretnúť s jeho mamou, napriek Benovej snahe. Len 11-ročný chlapec podľahol zákernej chorobe, predtým však stihol so svojou mamou telefonovať cez Skype a vidieť ju aspoň takto. K celej tragédii sa Ben vyjadril na Twitteri. 

https://twitter.com/BenAffleck/status/984885717343113217

Mukuta bol silný a odvážny mladý muž. Posielam úprimnú sústrasť jeho rodine.

Najčítanejšie