Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Deti celebrít, o ktorých možno ani neviete, že existujú!
Zdielať na

Deti celebrít, o ktorých možno ani neviete, že existujú!

Niektoré filmové hviezdy si svoje súkromie strážia až natoľko, že vôbec netušíte, že majú deti.

Tom Hardy a Charlotte Riley

Tom sa stretol s Charlotte, sympatickou anglickou herečkou, v roku 2009 pri natáčaní a odvtedy spolu tvoria pár. Zatiaľ čo sa Tom snažil vybudovať si kariéru v Amerike, Charlotte v roku 2015 porodila ich syna - Louisa Thomasa Hardyho.

zimbio.com

​Joseph Gordon-Levitt a Tasha McCauley

Tasha, narozdiel od Josepha, nie je herečka. Živý sa robotikou a obchodnou administratívou a nemá rada, keď je na ňu upriamená pozornosť. Rozhodla sa, že ich dvoch synov bude vychovávať mimo Hollywoodu. Josephovi sa ich mená doteraz darí tajiť.

independent.ie

Jeremy Renner a Sonni Pacheco 

Mnohí ani nevedia, že Jeremy tvoril pár so slávnou kanadskou herečkou Sonni Pacheco. Zobrali sa až po tom, čo Sonni porodila ich dcérku Avu Berlin, no manželstvo im vydržalo menej než rok. 

dailymail.co.uk

Sacha Baron Cohen a Isla Fischer

Tento bláznivý pár má spolu dcérku Olive, ktorá sa narodila v roku 2007, ešte pred tým, než sa stihli zobrať. Potom sa im narodili ďalšie dve deti, Montgomery Moses Brian a Elula Lottie Miriam. Sú spolu už vyše 15 rokov! 

pinterest.com

​Kate Beckinsale a Michael Sheen

Teraz už bývalý pár bol spolu skoro dekádu a v roku 1999 sa im narodila dcéra Lily. Rozviedli sa v roku 2003, no stále sú blízkymi priateľmi.

dailymail.co.uk

Meg Ryan a Dennis Quaid

Takmer nikto si už nepamätá, že títo dvaja herci spolu tvorili pár. Zobrali sa v roku 1991 a rozviedli o deväť rokov neskôr. V roku 1992 sa im narodil syn Jack, ktorý sa stal tiež hercom a mohli sme ho vidieť napríklad vo filme Hry o život. 

pinterest.com

Heath Ledger a Michelle Williams 

Už je to desať rokov, čo nás Heath opustil. Nechal tu však dcérku Matildu, ktorej mamu, herečku Michelle Williams, spoznal pri natáčaní Skrotenej hory v roku 2004. O rok na to sa narodila Matilda. Pár sa rozišiel v roku 2007.

cosmopolitan.com

Najčítanejšie