Jasno
17°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Čo prinesie do kín letná sezóna? Na tieto filmy sa príde pozrieť najviac ľudí!
Zdielať na

Čo prinesie do kín letná sezóna? Na tieto filmy sa príde pozrieť najviac ľudí!

Počas horúcich letných dní sa chodíme radi schladiť aj do kina. Na aké filmy sa môžeme tešiť počas tohtoročných letných prázdnin?

Life of the Party

Ak máte radi komédie s Melissou McCarthy pripravte sa na jej nový film z vysokoškolského prostredia. Po tom, čo jej manžel požiadal o rozvod, sa Mellisina postava rozhodne, že dokončí svoje štúdium na vysokej škole. V kinách bude tento film už v máji.

theplaylist.net

​Deadpool 2

Druhé pokračovanie komédie o mutantovi Deadpoolovi, na ktoré jeho fanúšikovia netrpezlivo čakajú už dva roky, bude mať premiéru 17. mája. My sme tiež už nedočkaví, čo si pre nás Ryan Reynolds tentoraz nachystal.

Cargo

Martin Freeman v dráme so zaujímavým príbehom, z ktorého vám bude behať mráz po chrbte. Počas epidémie, ktorá vypukla na Zemi, sa manželský pár spolu s ročnou dcérou presunie mimo civilizácie, aby zachránili svoje životy. Nanešťastie, pre hlavných hrdinov, nastávajú komplikácie a otec, ktorého hrá Martin, musí so svojou dcérou opäť nájsť ľudí, ešte pred tým, než sa z neho stane zombie a zachrániť tak aj svoju dcérku.

wegotthiscovered.com

Solo: A Star Wars Story

Koncom mája prichádza do kín aj sólovy film o jednom z najdôležitejších postáv v pôvodnych Star Wars snímkach. Pozrieme sa, čo robil Solo ešte pred tým, než stretol Luka a Leiu a aké dobrodrúžstva zažil. Samozrejme, v snímke nemôže chýbať Hanov verný kamarát Chewbacca.

Kým prišla búrka

V prvý júnový deň sa môžeme tešiť na romantický film založený na pravdivom príbehu. Počas dovolenky na Tahiti sa Tami a jej priateľ Richard rozhodnú preplávať 1000 míľ, aby sa dostali až na pobrežie Kalifornie. Zastihne ich však hurikán a z romantickej plavby sa stáva boj o život.

youtube.com

Debbina 8

Fanúšikovia Dannyho jedenástky, pripravte sa na ženskú verziu tejto snímky, ktorá bude ešte viac preplnená známymi tvárami. Môžeme sa tešiť na Sandru Bullock, Cate Blachett, Rihannu či Anne Hathaway. Pôjde o získanie náhrdelníka za 100 miliónov dolárov a snímka bude preplnená módou, pretože sa odohráva na najprestížnejšom galavečere roka!

Rodinka úžasných 2

Neskutočných 14 rokov sme čakali na pokračovanie tejto obľúbenej rozprávky. Ten, kto si ju z detstva pamätá, si môže osviežiť pamäť a opäť na plátne stretnúť svojich obľúbených kreslených superhrdinov už od 15. júna.

Tag

Hneď z ukážky vieme posúdiť, že pôjde o naozaj bláznivú komédiu, v ktorej skupinka kamarátov hrá hru “pošli ďalej” už 30 rokov. Keď však chce jeden z partie opustiť hru a ísť do dôchodku, rozhodnú sa zahrať si jedno posledné kolo.

youtube.com

​Jurský svet: Zánik ríše

21. júna sa do kín dostáva druhé pokračovanie Jurského sveta, v hlavnej úlohe s Chrisom Prattom a Bryce Dallas Howard. Budú robiť, čo je v ich silách, aby zachránili čo najviac dinosaurov pred vybuchujúcou sopkou.

Sicario 2: Soldado

Benicio Del Toro a Josh Brolin sú dvojica, ktorá vás na tento krimi-thriller o drogovej vojne dostane do kina. Vo filme žiaľ znova neuvidíme postavu Emily Blunt, no spomínaní dvaja herci budú mať medzi sebou chémiu, na ktorú sa oplatí ísť pozrieť aj počas horúcich letných dní.

andmarkcinemas.com

​Prvá očista

V Amerike, na Deň nezávislosti, bude mať premiéru snímka Prvá očista. Štvrté pokračovanie úspešného hororu nám ukáže prvý deň, počas ktorého sa mohli ľudia zabíjať bez toho, aby boli potrestaní.

inverse.com

Ant-Man and the Wasp

Pre fanúšikov komiksového filmu tu máme očakávanú snímku od štúdia Marvel. Ant-man konečne dostane seberovnú partnerku, ktorou nebude nik iný ako dcéra Doktora Pyma, ktorého hrá Michael Douglas.

Mrakodrap

Dwayne “The Rock” Johnson v svojej klasickej polohe záchranára a navyše aj vojnového veterána, ktorý sa v súčasnosti špecializuje na bezpečnosť mrakodrapov. Keď však v najnovšom mrakodrape, ktorý má na starosti, vypukne požiar, je to len na ňom, aby zachránil čo najviac ľudí z horiacej budovy v Číne.

movies4kids.co.uk

​Mamma Mia! Here We Go Again

Zdá sa, že v rebríčku je mnoho pokračovaní úspešných snímok a pri tomto muzikáli to nebude inak. Pesničky od skupiny Abba, prostredie gréckeho ostrova a Cher. Aj na toto všetko sa môžete prísť pozrieť do kina už od 19.7.

Mission: Impossible - Fallout

Tom Cruise bude opäť zachraňovať svet pomocou svojich kolegov z IMF. Tentokrát bude bojovať z helikoptéry a to určite nie je všetko, čo si pre nás tvorcovia pripravili.

Tmavá myseľ

Tvorcovia seriálu Stranger Things nám ponúkajú film o mladých ľudoch, ktorí objavia nezvyčajné schopnosti po tom, ako 98% ich rovesníkov po celom svete zahynie. Vláda ich umiestni do špeciálnych zariadení, z ktorých budú chcieť ujsť a získať naspäť slobodu.

pointer.de

​MEG: Hrozba z hlbín

Jason Statham je expert na potápanie a námorný kapitán Jonas Taylor, ktorý prišiel o polovicu posádky pri záhadnej udalosti v Mariánskej priekope. Po návrate trvdil, že na loď zaútočilo 25 metrové monštrum. Nikto mu nechce veriť a jeho exmanželka sa vydá na dno tejto priekopy aj napriek jeho varovaniam. Jonas sa rozhodne ísť na samovražednú misiu a exmanželku zachrániť.

Šialene bohatí aziati

Snímka je natočená podľa bestselleru Kevina Kwana. Sleduje Rachel a jej bohatého priateľa, ktorý ju berie do Singapuru predstaviť jeho rodine. To, ako Rachel vníma tento svet už uvidíte vo filme, ktorý bude v kinách od 16.8.

racked.com

Slender man

V malom meste v Massachusetts sa štyri stredoškoláčky rozhodnú poprieť existenciu tajomného Slender Mana. Jedna z nich však záhadne zmizne. Tento mýtus reálne vznikol pred vyše desiatimi rokmi na internete a tvrdil, že jeho dlhé ruky berú deti a ešte pred smrťou sa im stanú hrozné veci.

Najčítanejšie