Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragické osudy celebrít: Vychovávali ich alkoholici a pozerali sa na smrť svojich blízkych!
Zdielať na

Tragické osudy celebrít: Vychovávali ich alkoholici a pozerali sa na smrť svojich blízkych!

Sú bohatí a slávni, no ani jedno z toho im šťastie neprinieslo. Aj mnohé filmové hviezdy prežívali ťažké časy a niektorí sa z nich ešte stále nedostali.

Demi Moore

Jej mama Virginia mala len 19 rokov, keď ju porodila. Jej otec ich hneď po pôrode opustil. Virginia sa veľmi skoro znova vydala, no ani toto manželstvo nebolo ideálne. Jej druhý muž bol násilník a alkoholik. Celých 17 rokov terorizoval celú rodinu a nakoniec spáchal samovraždu. Keď sa Demi začalo dariť ako herečke, zaplatila svojej mame terapiu, no z rehabilitačného centra ušla a Demi sa s ňou od roku 1990 nerozprávala. Zmierili sa až v roku 1998, tesne pred Virginiinou smťou.

hawtcelebs.com

​Keanu Reeves

Rovnako ako Demi, aj Keanua opustil jeho otec, keď bol ešte batoľa. Jeho matka sa po tom ešte párkrát vydala. Keanua vyhodili zo strednej školy v Toronte a neskôr začala jeho kariéra. Zamiloval sa do herečky Jennifer Syme a čakali spolu dieťa, ktoré zomrelo v ôsmich mesiacoch. O dva roky neskôr sa Jennifer zabila pri autonehode. Navyše, jeho sestra Kim bojuje s rakovinou už vyše dekádu.

people.com

Joaquin Phoenix

Aj z náboženského kultu môže vzísť herecký talent. Joaquin a jeho brat River vyrastali v kulte s názvom Deti Božie. River sa neskôr priznal, že bol sexuálne zneužívaný členmi tohto spoločenstva a všetky deti boli nútené vystupovať na uliciach, aby uživili svoje rodiny. Po tom, čo z kultu obaja odišli do Hollywoodu sa River stal drogovo závislým, čo mu nakoniec vzalo život. Joaquin a jeho sestra Rain boli pri tom, keď sa ich brat predávkoval pred nočným klubom. “Trvalo mi vyše roka, kým som znova začal žiť. Zmieriť sa s jeho smrťou bolo ťažké,” povedal Joaquin, ktorý doteraz bojuje s alkoholizmom.

disney.wikia.com

Jennifer Hudson

Vie spievať a získala Oscara za svoju vôbec prvú úlohu. Zdalo sa, že Jennifer má našliapnuté na veľmi sľubnú kariéru. V roku 2008 ju však postihla obrovská tragédia. Jenniferina mama, brat a synovec boli zastrelení. Z tohto ohavného zločinu obvinili jej švagra. Jennifer sa potom na pár mesiacov stiahla z verejnosti.

pinterest.com

Sofia Vergara

Kolumbijská herečka Sofia Vergara sa vzdala kariéry zubárky a pracovala ako modelka a herečka. Jej úspech však priniesol do rodiny nebezpečenstvo. Sofiinho brata zabili počas únosu v roku 1998 a jej druhého brata deportovanli z Ameriky pre drogovú závislosť. Sofia v minulosti vyhrala boj nad rakovinou a neustále chodí na kontroly.

instyle.co.uk

​Charlize Theron

Charlize si prežila naozaj hrozné detstvo. Jej otec Charles bol alkoholik, ktorý sa vyhrážal jej a jej mame Gerde zbraňou. Gerda sa neskôr k zbrani dostala a zabila Charlesa v sebaobrane, zatiaľ čo Charlize bola zamknutá vo svojej izbe. “Najprv som sa snažila klamať a hovorila som, že môj otec sa zabil pri autonehode. Kto by sa chcel chváliť takouto vecou? Neskôr som zistila, že som hrdá na to, že som to prežila,” povedala herečka.

instyle.co.uk

Najčítanejšie