Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Máte radi superhrdinov? Vieme, kedy sa najbližšie objavia v kinách!
Zdielať na

Máte radi superhrdinov? Vieme, kedy sa najbližšie objavia v kinách!

Film Avengers: Nekonečná vojna spôsobil ošiaľ a vzniklo mnoho otázok, na ktoré nájdeme odpovede v pokračovaniach rôznych filmov od štúdia Marvel. Toto štúdio však nie je jediné, ktoré pre nás pripravuje novinky z komiksového sveta. Prinášame vám všetky komiksové snímky, ktoré budú v kinách do roku 2020.

Deadpool 2

18. máj 2018

Ryan Reynolds sa vracia ako mutant v pokračovaní úspešného akčno-komediálneho filmu Deadpool. V snímke uvidíme viac mutantov, ako v prvej časti a nebude chýbať ani typický Ryanov humor.

;t=33s

Ant-Man and the Wasp

2. júla 2018

Chýbal nám v Nekonečnej vojne, no už o pár týždňov sa dočkáme jeho druhého sólového filmu. Ant-Man bude bojovať proti zlu po boku Hope, ktorá tentoraz dostala aj vlastný kostým. Film sa odohráva pred udalosťami v Nekonečnej vojne, no napriek tomu sme veľmi zvedaví, či bude vo filme aspoň nejaká súvislosť s touto snímkou.

popsugar.com

Venom

5. októbra 2018

Tom Hardy vo voľnom pokračovaní Spider-mana? Áno, aj na tento príbeh sa pôjdeme pozrieť do kín už v októbri. Tom sa zhostí úlohy investigatívneho novinára napadnutého mocnou mimozemskou bytosťou. Pod jej vplyvom sa zmení na zvláštne stvorenie.

Aquaman

21. decembra 2018

Aj štúdio DC prinesie tento rok film o jednom z členov zoskupenia superhrdinov Justice League. Uvidíme príbeh Aquamanového komplikovaného detstva až po jeho korunovanie za kráľa Atlantisu.

batman-news.com

Hellboy

11. januára 2019

Začiatok roka 2019 privíta snímka Hellboy. Uvidíme známe herecké tváre - Davida Harboura a Iana McShanea. Sme zvedaví, čo si pre nás tentoraz prichystali.

http://hellboy.wikia.com

Glass

18. januára 2019

Dlho očakávané pokračovanie Nezlomného spojí herecké sily Bruca Willisa, Samuela L. Jacksona a Jamesa McAvoya. Ide o obrovské vyvrcholenie trilógie od režiséra M. Nighta Shyamalanu.

blackfilm.com

Dark Phoenix

14. februára 2019

Fanúšikovia X-menov môžu v roku 2019 vziať svoju polovičku na premiéru najnovšieho počinu v tejto franšíze priamo na Valentína. Vrátia sa aj známe mená ako Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy a Sophie Turner.

hiddenremote.com

Captain Marvel

8. marec 2019

Marvel konečne predstaví svoju najsilnejšiu ženskú superhrdinku. Film sa odohráva v 90. rokoch, rovnako ako Ant-man, ešte pred udalosťami v Nekonečnej vojne. Ako už dobre vieme, Captain Marvel bude mať veľkú úlohu vo finále Avengers, tak ako tomu nasvedčovala potitulková scéna v poslednom filme Marvelu.

kinofilms.ua

Shazam!

5. apríla 2019

O tomto filme vieme zatiaľ málo. Hlavným hrdinom je 14-ročný chlapec, ktorý sa po vykríknutí čarovného slova premení na obrovského superhrdinu.

comicbook.com

Pokračovanie Avengers: Nekonečná vojna

3. mája 2019

Film je už natočený, rovnakými režisérmi ako pri posledných Avengeroch - bratmi Anthonym a Joem Russo. Podľa najnovších informácií sa však film mierne prerába a tak sa bude ešte pár scén dotáčať. Ako to dopadne, netušia ani samotní herci.

Pokračovanie Spider-Man: Návrat domov

2019

Presný dátum ešte nevieme, no do režisérskeho kresla sa vráti Jon Watts a dej sa bude odohrávať po Nekonečnej vojne. Natáčať sa začína toto leto a medzi lokáciami nájdeme aj Prahu, Londýn či Benátky.

pinterest.com

The New Mutants

2. augusta 2019

Tento film bude mať hororové prvky a naozaj zaujímavé herecké obsadenie. Medzi mladých hercov, ktorých na plátne uvidíme patrí aj Maisie Williams, Charlie Heaton a Anya Taylor-Joy.

themarysue.com

Wonder Woman 2

november 2019

Gal Gadot znova spojí sily s režisérkou Patty Jenkins a dúfame, že vytvoria minimálne taký dobrý film, akým bola aj prvá snímka. Okrem známej herečky sa k snímke pridajú ďalší dvaja známy herci - Pedro Pascal a Kristen Wiig, ktorá bude hrať zápornú postavu. Zatiaľ nevieme v akom odbobí sa bude film odohrávať.

dcextendeduniverse.wikia.com

The Crow Reborn

11. októbra 2019

Jason Momoa prevezme na seba, okrem Aquamana, ďalšiu postavu superhrdinu. Dátum premiéry tohto filmu sa už niekoľkokrát posúval, preto nevieme, či sa tak nestane aj s októbrovou premiérou.

youtube.com

Zatiaľ nepomenovaný X-Force film

koniec roka 2019/začiatok roka 2020

O tomto filme zatiaľ veľa nevieme, no na plátne uvidíme mutantov Deadpoola, Cablea, Domino a mnoho ďalších. Táto zostava nám už bude známa z druhej časti Deadpoola, a preto v tejto snímke očakávame neuzavretý koniec.

empireonline.com

Strážcovia Galaxie 3

2020

James Gunn sa vráti ako scenárista a režisér pri tretej časti komediálne ladenej komiksovky. Rovnako ako pokračovanie Spider-Mana, dej sa bude odohrávať po Nekonečnej vojne.

orlandoweekly.com

Veľa filmov ešte nepozná svoj dátum premiéry alebo je ich osud v rukách štúdia. Pri DC komiksoch patrí medzi tieto filmy Cyborg, Green Lantern Corps, Batgirl a sólový film o Harley Quinn, ktorý už má svoju režisérku. Štúdio Fox zase pripravuje Gambita s Channingom Tatumom v hlavnej úlohe. Nasledujúce tri roky bude rozhodovať najmä návštevnosť kín a s tým súvisiace tržby jednotlivých filmov. Oproti štúdiu DC však Marvel jednoznačne vedie, či už ide o plán, tržby alebo kvalitu filmov.

Najčítanejšie