Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Je John Travolta gay? Táto herečka tvrdí, že vie pravdu!
Zdielať na

Je John Travolta gay? Táto herečka tvrdí, že vie pravdu!

Zdroj: etonline.com

Niekoľko rokov sa objavovali v médiách rôzne správy o tom, že herec John Travolta je gay. Počas rozhovorov sa na to pýtajú aj jeho priateľov. Tí niekedy prezradia viac, než by chceli.

Kolegyňa z filmovej trilógie Pozri, kto to hovorí - Kirstie Alley, vo svojom nedávnom rozhovore priznala, že mala s Johnom Travoltom aféru. Tá vraj bola založená čisto na emóciách a nešlo o fyzické dokazovanie si lásky.

who.com.au

Počas natáčania trilógie bol John ženatý s Kelly Preston. "Nebol to sexuálny vzťah, pretože nebudem podvádzať svojho manžela. Ale viete, myslím si, že sú oveľa horšie veci ako sexuálne vzťahy. To, čo som urobila bolo ešte horšie, pretože som sa doňho zamilovala a milovala som ho po dlhý čas," priznala sa Kirstie. 

people.com

Napriek všetkému, sú stále najlepšími priateľmi. Kirstie je dokonca priateľka aj s Kelly Preston a dodnes sú susedmi. Kedysi však medzi nimi panovalo napätie. "John chodil s Kelly ešte pred nakrúcaním Pozri, kto to hovorí. Povedala by som, že súhlasil, že naše city sú vzájomné, že sme sa tak trochu zamilovali. Keď to bolo veľmi zjavné, nič som neurobila, ostala som so svojím manželom a John sa začal znova stretávať s Kelly. Opýtal sa ma, čo si o tom myslím a ja som mu odpovedala, že by sa s ňou mal oženiť, pretože je úžasná. On miloval ju a ona jeho. Nie, že by k tomuto rozhodnutiu neprišiel sám," povedala. 

John a Kelly sa vzali v roku 1991 a dva roky na to sa natáčala tretia časť Pozri, kto to hovorí. V tom čase Kelly konfrontovala Kirstie a povedala jej, nech neflirtuje s jej manželom, pretože to bolo počas prestávok videť. Po tomto sa Kirstie rozhodla, že sa už o Johna nebude pokúšať o priazeň, napriek tomu, že ho veľmi milovala. 

usmagazine.com

Pri rozhovore sa dostali aj k téme, ktorá už roky sprevádza Johna Travoltu. Je John gay? "Nemyslím si to. Poznám ho celkom dobre a poznám lásku," odpovedala Kirstie.

Kirstie priznala, že rozhodnutie nepokračovať vo vzťahu s Johnom bolo veľmi rozumné. "John a ja sme spriaznené duše, no navzájom by sme sa zničili, pretože sme príliš rovnakí. Vyhoreli by sme. Boli by sme dve zhasínajúce hviezdy. Pokiaľ ide o Johna a Kelly, sú spolu nádherní, je pre neho oveľa lepšia. Je preňho perfektná," ukončila rozhovor Kirstie.

Najčítanejšie