Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matthew McConaughey zachránil svojmu synovi život: Čo sa vlastne stalo?
Zdielať na

Matthew McConaughey zachránil svojmu synovi život: Čo sa vlastne stalo?

Zdroj: www.shared.com

Zachoval sa ako pravý hrdina.

Matthew McConaughey nedávno prezradil divoký, no zároveň úžasný príbeh o tom, ako zachránil svoje šesťmesačné dieťa pred horským baranom. "Na okraji Veľkého kaňonu nás napadol baran a tak som musel hodiť svoje dieťa mojej žene, aby som ho zachránil," povedal McConaughey.

Štyridsaťosemročný herec o tomto incidente povedal, že on a jeho manželka, Camila Alves, boli na pikniku so svojím synom, Leviom (dnes 10 ročným), keď sa z ničoho nič objavil baran a začal ohrozovať ich bezpečnosť. Boli tam aj so svojím psom, ktorý neprestajne štekal, čo barana ešte viac rozrušilo. McConaughey v tej chvíli prepol do maximálne rodičovského režimu a okamžite sa pokúsil nájsť spôsob, ako ochrániť svoje dieťa. Napadlo mu hodiť dieťa žene, ktorej sa už podarilo zísť za kopec.

Keď bola jeho rodina v bezpečí, musel sa zachrániť aj samotný otec rodiny. "Chytil som do ruky takú malú vetvu, ktorá bola veľká asi ako môj malíček. Uvedomil som si, že tá ma vôbec nezachráni," spomína McConaughey. "Vyskočil som a hovoril mu: "Nech sa deje čokoľvek, nezaútoč na mňa, no on len zakopával a okolo neho sa prášila hlina."

www.shared.com

Matthewovi sa konečne podarilo vystrašiť barana, ale až po incidente si uvedomil, prečo sa toto zviera správalo tak nerozumne. "Boli sme medzi ním a všetkými jeho dámami a nechcel na svojej hore inú mužskú vôňu," vysvetlil.

Síce veríme, že tento zážitok bol desivý, no Matthew má jednu senzačnú príhodu, ktorú môže ďalej rozprávať.

Súvisiace články

Najčítanejšie