Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Spomínate si na Nataliu Oreiro z Divokého anjela? Neuveríte, ako vyzerá po 20 rokoch!
Zdielať na

Spomínate si na Nataliu Oreiro z Divokého anjela? Neuveríte, ako vyzerá po 20 rokoch!

Zdroj: www.glamour.pl

K seriálu sme si pred dvadsiatimi rokmi pravidelne sadali k obrazovkám.

Už je to neuveriteľných dvadsať rokov, odkedy sa prvýkrát začala vysielať argentínska telenovela Divoký anjel, ktorá preslávila božskú Nataliu Oreiro. Málokto však vie, že jej celé meno je Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo, čo by si len ťažko niekto zapamätal.

Herečka vyrástla z prostorekého dievčaťa na nádhernú dámu, ktorej by len ťažko niekto tipoval štyridsaťjeden rokov. Seriál Divoký anjel miloval pred dvadsiatimi rokmi snáď každý z nás. Vďaka nemu sa Oreiro dala aj na spevácku dráhu.

Natalii Oreiro alias Milagros sa dnes venuje hudbe a svojej rodine.

Natalii Oreiro alias Milagros sa dnes venuje hudbe a svojej rodine.

INT

​Jej prvý album doslova boril hitparády. Potom prišiel ešte jej druhý seriál Kachorra, ktorý už bohužiaľ nikdy nenadviazal na úspešného Divokého anjela. Slovenskému divákovi by sa mohlo zdať, že sláva božskej Natalie sa pomaly vytráca, ale opak je pravdou. Vo svojej krajine patrí táto ohnivá herečka a speváčka stále k najväčším hviezdam súčasnosti. Populárna je však naďalej najmä v Rusku, kde má základňu fanúšikov.

​Bojuje za ochranu prírody, vystupuje v televízii, točí jeden film za druhým a stále hrá v seriáloch. Dokonca má aj svoju módnu značku, ktorá je veľmi úspešná. Jej koncerty sú beznádejne vypredané na dlhý čas dopredu. Je vydatá a má syna. So svojím manželom nedávno oslávili už 17. výročie svadby.

Najčítanejšie